NEOPREDELJENI

Ker me razne ankete za merjenje srčnega utripa volilcev in volilk vztrajno in sistematično ignorirajo, sem bil prisiljen poseči po skrajnem sredstvu. Spremenil sem ime v …

NEOPREDELJENI

Tako imam sedaj prek 40% podporo volilcev in volilk in sem tako daleč najprepričljivejši kandidat. Vsi, ki ste za neopredeljenega, hvala za glasove!

5 komentarjev to “NEOPREDELJENI”

 1. qwertz Says:

  Tista ideja s Prvo Damo morda ni ravno najboljša ideja. Prvič, na to foro bojo igrali vsi kakndidati z izjemo branilca predsedniškega fotelja (ker je pač ločen), pa še ta bo angažiral svojo nezakonsko hči. Poleg tega ti znajo Legebitrovci v razpisu takoj najti elemente diskriminacije do drugače usmerjenih in te te na podlagi tega medijsko diskreditirati, tako kot so pred 5 leti LDSova trobila Arharja. Danes je strašno moderno biti gej oz. lezbijka (ali kakorkoli se jim že reče politično korektno) in morda bi razmislil o istospolni zvezi in si omislil Prvega hmmmm, Gospoda? Če ne drugega, si boš s tem takaj zagotovil prepoznavnost napram tekmecem, pa še Legebitrin mogočni propagandni stroj, ki se je že izkazal ob Sestrah, bo delal zate. Problem je le v tem, da medicina že zna moške predelovati v ženske, ni pa še znano, ali bi iz izbrane Prve Dame znala narediti Prvega Gospoda, tako da bo najbrž treba razveljaviti dosedanji razpis in uvesti novega.

 2. barbiblond Says:

  Da ni razlog numerološke narave?

 3. Centrifuzija Says:

  Pozdravljen volilec qwertz!
  Vaš predlog je naravnost grozen, da ne rečem celo nespoštljiv. Upam, da ga g. bodoči predsednik ne bo jemal resno, saj bi to nedvomno ogrozilo njegovo zmago na predsedniških volitvah. Kljub odprtosti posameznikov, je splošno javno mnenje še vedno nenaklonjeno gejem. Še več. Geje mnogi dojemajo kot spake in to gotovo ne bi pomagalo k izvolitvi. Po drugi strani pa imam boljšo idejo – kot vedno.
  Jasno je , da je lezbištvo zelo dobro sprejeto med moškimi volilci. In ker predsednik ne more ravno trditi, da je lezbiojka, bi morda pomagalo, da tovrstne prakse podpre s pomočjo Prve Dame. Prikupil se bo moškim in vsem istospolno usmerjenim.
  Večkrat sem že omenila, da sem po potrebi lahko tudi lezbijka. Če bo to na kakršenkoli način pripomoglo k naši zmagi, lahko to dejstvo še večkrat ponovim.

 4. qwertz Says:

  Sokandidatka Centrifuzija, prosim, da se v nadaljnje zadržite neutemeljenih obtožb in insinuacij. Ne morete si namreč misliti, koliko mi je do tega, da kandidat Onyx zmaga in s tem pomeša štrene političnim elitam, in sam mu želim pri tem pomagati po najboljših močeh. Ves point je bil samo v tem, da če hoče uspeti, mora biti njegova kampanja kreativna, edinstvena, ne sme ponavljati potez drugih in z mojim predlogom bi lahko tudi v praksi dokazal, da bo predsednik vseh Slovencev, ne le tiste manjšine starokopitnežev, ki še kar prisega na hetero zveze. Na koncu ste mojo zamisel vendarle nadgradili z briljantno idejo, vredno patentiranja. Vidite, kakšne sinergijske učinke se da doseči, če med svetovalnim štabom vlada pristni timski duh, ne pa medsebojne diskvalifikacije in diskreditacije. Upam, da bo v bodoče manj tovrstnih nesporazumov. Sicer je pa že čas, da se o predlogu izreče sam kandidat. V prihodnje pa je treba paziti na nadaljnje prenagljene poteze. Jasno je, da mora volilce prepričati, da bo dejansko lahko vodil 2 milijona državljanov, ne pa da bo copata Prve Dame.

 5. dronyx Says:

  Istospolno usmerjeni so v manjšini, zato za nagovor širšega volilnega telesa potrebujem Prvo Damo. Sam osebno nimam nič proti istospolno usmerjenim, celo podpiram zakonsko zvezo. Za razliko od RKC menim, da neki vzorec obnašanja, ki se pojavi pri tako veliko ljudeh, ne more biti napaka evolucije. Nenazadnje, če pogledamo druga živa bitja, obstaja vrsta različnih spolnih praks in usmeritev, pa se nihče nad tem ne zgraža. Sam si nenazadnje lahko predstavljam, da bi mi bil lahko všeč tudi kakšen moški, čeprav mi ni. Sam se bom zavzel, da RKC svoje mnenje do istospolnih zvez spremeni. Zato, ker ima prevelik negativni vpliv na javno mnenje.

  Sem se pa pri tej temi spet spomnil na South Park, kjer je učitelj v eni epizodi želel dokazati, da geji niso primerni za vzgojo otrok. Vse otroke v razredu je dal po parih, deklica in fantek, samo dva morona, mislim da Cartmana in še enega, je dal skupaj. Kako gre pa vsebina naprej, moram pa še enkrat pogledat. Je pa dobra fora.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: