Z Nino Osenar se igra Ronaldinho

To sporočilo IGNORIRAJTE. Je samo PAST GOOGLu. Samo testiram, če je moja taktika zares prava. Pa samo IQ 109.

Ali ne bi bilo lepo, če bi nekoč skupaj zaigrala Nina Osenar in Ronaldinho, Alma Brdžanovič bi bila sodnica, Atomik Harmonik bi igrali pa otvoritveno himno?

https://i2.wp.com/www.sergeicartoons.com/Caricaturas/imagens/ronaldinho-gaucho-1.jpg
Grafika: sergeicartoons.com

Zadetki po analizi za leto 2005 gredo po uporabljenih ključnih besedah pa takole:

igre 1.720.577
Nina Osenar 210.443
Ronaldinho 66.557
Atomik Harmonik 154.747

Če google nasede triku, potem pridelam letno na ta račun 2.000.000 klikov, kar je praktično že zmaga na volitvah 2007. Zdej grem pa na malco. Sem kar malo ponosen sam nase. Brez končane kakšne resne šole, pa tako pameten.

55 komentarjev to “Z Nino Osenar se igra Ronaldinho”

 1. sex Says:

  nina rulz, ja 😉

 2. Centrifuzija Says:

  Pozdravljeni.

  Tokratni komentar nima nobene zveze z zgornjim zapisom. Sem pa opazila, da se med povezavami nahajata dve povezavi.
  – Prva je kakopak moja, saj resno kandidiram za vašo Prvo Damo, ki bo delala Pravo Dramo, da boste vi lahko neopazno v kot stiskali premieja in zunanjega ministra.
  – Druga pa je namenjena zastonjskim golim dekletom. Zanimalo me je, če morda tudi gola dekleta kandidirajo za prestižno mesto poleg bodočega predsednika, vendar me je povezava odpeljala na enega od vaših zapisov. Na tistega o nadgrajenih potrošnikih.
  Mi morda lahko razložite kaj več o tem?

  Hvala in lepozdrav.

 3. Dr. Onyx Says:

  spoštovana kandidatka [PD]. Tu gre za klasični oglaševalski prijem. Na ta način sem želel samo vzpodbuditi SLO PO KLIKU v potencialnem volilcu. Sem pa presenečenm, spoštovana kandidatka, da je tudi Vas premamila SLA PO KLIKU. Očitno je v vas še nekaj tistega pralezbičnega nagona, ko smo bili kot amebe vsi eno in smo se razmnoževali z delitvijo in ne z … O tem pa kaj več v kakšnem naslednjem prispevku.

 4. london Says:

  Spostovani! prosim da com hitreje okvirno izdate vaso sistematizacijo delovnih mest v bodocemu kabinetu. prosnjo imam namrec ze napisano, prazen pa sem pustil le tisti del, kjer moram napisati kaj znam delati. To bom izpolnil, ko bom videl kaj rabite. ( Prosim, ne cudite se, ta nacin je ze ustaljena praksa trenutne vlade )

 5. pipi Says:

  @london: “…trenutne”? Mogoče bi bilo bolj objektivno “… tudi trenutne” … pa sem zgolj fan samega sebe, da ne bo pomote 😉

  .::PiPi::.

 6. dronyx Says:

  @London, to je ustaljena praksa katerekoli vlade. Le da tokrat gre tak način očitno precej nizko v hirarhijo, kar pa res ni običaj, ker na tak način nimaš več trdne bazične strukture, ki mora po naravi stvari nekaj koristnega tudi delati, ne samo komunicirati z mediji in javnostjo. Jaz potrebujem samo še dva astrologa, šamanskega vrača, logopeda, numerologa in guruja za razmnoževanje navadnih metuljev. Pa imam popoln kabinet.

 7. london Says:

  Pipi, v bistvu imas prav! Mogoce je majhna razlika v temu, da je prejsnja struktura imela vsaj nekaj strokovnega kadra – kakrsenkolize, tile sedaj nimajo pa prav nic. Je pa vse skupaj en knedl – tisti prej in tile sedaj! 😉

  dronyx: Bom malce postudiral za kaksnega strokovnjaka se bom dolocil! 🙂

 8. Centrifuzija Says:

  Naj na tem mestu še omenim, da delam odlične kruhove knedle. In knedli so super stvar, ki ravno zato ni primerljiva z našo vlado.
  Hvala.

 9. dronyx Says:

  @Centrifuzija, predstavljaj si, da Maja postaneš [PD] in jaz jeseni [PD]. Prvi [PD] pomeni Prva Dama, drugi [PD] predsednik države. Sediva takole ob kaminu v zimski rezidenci na Volovji rebri, ti pripraviš kruhove knedle, jaz na wii ravno končujem RED STEEL.

  http://dronyx.blog.siol.net/2007/03/01/test-video-objava/

  Sanjsko?

 10. Centrifuzija Says:

  Kaj pa vem. Prvi del si lahko predstavljam. Drugi mi je pa malo nezanimiv, če sem iskrena.

 11. london Says:

  Za uspesno prezentiranje v javnosti, vseh morebitnih stvari, ki niso zdruzljive s funkcijo rabita dobrega PR! Jaz nimam pojma kako se temu streze, znam pa lagati in prirejati zadeve tako, da noben ne bo imel pojma zakaj se gre! 😉

 12. pipi Says:

  @london: za katero funkcijo se poteguješ, nič ne štekam 😉

  .::PiPi::.

 13. Fetalij W. Tyschew Says:

  dobro si jih… nas…. ga… enivej, podpiramo 😀

 14. london Says:

  Stiki z javnostjo! Tujka ki se uporablja je PR – Public Relation 😉

 15. pipi Says:

  @london: javni stiki predsednika z rajo? Cool, to bi tud jaz imel doma 😉

  .::PiPi::.

 16. Centrifuzija Says:

  London:
  Ne bo šlo. Za to mesto sem se javila jaz. Ne glede na izbor prve dame, ki bo v maju. Poleg tega te moram popraviti. Pravilno se reče ODNOSI Z JAVNOSTMI ali PUBLIC RELATIONS. Ker gre za odnose oz. relations. Ne le za stike, temveč kontinuirano in konsistentno sporočanje.
  Kot vidiš, sem veliko bolj jasna in pravilna v svoji komunikaciji, zato srčno upam, da bo kandidat izbral prave ljudi, ki ga bodo spremljali in podpirali na njegovi poti do uspeha.

 17. pipi Says:

  @Centrifuzija: koliko javnosti pa imamo, a ni javnost javnost 🙂

  .::PiPi::.

 18. Dr. Onyx Says:

  Oglaševalci so pojave. Namesto odnos z javnostjo rečejo z javnostmi. Čim več je teh javnosti, boljši je odnos. To so vedeli tudi stari rimljani. Samo tam se je temu reklo nekoliko drugače. Ave Cezar.

 19. london Says:

  Centrifuzija, saj sem ze v zgornjem komentarju napisal da sem “diletant” v teh vodah! Ti mislim, da si prevec dobro podkovana v teh zadevah in zato nekako ne pases v ze utecen sistem opravljanja funkcij “PR” pri predsednikih! Tvoja kakovost, bi znala kaziti sivo povprecje ki vlada na temu podrocju! 🙂

 20. Centrifuzija Says:

  No, no, doktor kandidat!
  Naj vas vse poučim. Javnosti je kakopak več. Govorimo o ciljnih javnostih.
  V vašem primeru imamo naslednje javnosti:
  – interno javnost – to smo mi, vsi vaši tesni sodelavci / od njih želimo brezpogojno vdanost, proaktivnost in delo, ki bo v prid kandidatu
  – volilce, ki se lahko delujo še glede na spol, starostne skupine, življenjski slog …
  – lokalno skupnost – morda so to prebivalci okraja iz katerega prihaja dr. Onyx in od njih pričakujemo, da bodo še posebej strastno podprli kabndidata
  – konkurenco – od ostalih kandidatov želimo izkazano spoštovanej do tekmeca
  – medije – on njih pričakujemo pozitivno poročanje, kakšen intervju in vsaj navedbo med resnimi kandidati. Glede na to, da jim to še ni uspelo, bom imela veliko dela, za katerega pa vem, da ga bom zmogla.

  London:
  Moja spretnost in znanje lahko naredita nemogoče.

 21. qwertz Says:

  PD seveda pomeni Public Domain, torej javna last. Drugače povedano, z izbrano PD si bo lahko vsakdo “postregel” po mili volji.

 22. Centrifuzija Says:

  Hm … Ne vem, naj se tega veselim ali naj bom žalostna …

 23. barbiblond Says:

  Gospod in gospa PD, predlagam da kandidirata oba. Če izvisi PD, bomo pa imeli damo za predsednico in prvega gospoda. Čutim blazno sinergijo in kompatibilnost, ki veje iz vajinega dialoga in bi bila nepopravljiva škoda, če bi se vajino sodelovanje končalo zaradi butastega volilnega telesa. Res.

 24. PiPi Says:

  @Centrifuzija: bolj nebi mogli imeti prav, od sedaj naprej spoštovana kzPD. Očitno smo zgolj neuka javnost zavedajoč se svoje hibe 😉

  .::PiPi::.

  p.s. za vse neuke^2 pa še c&p iz sskj:

  jávnost -i ž (á) 1. pripadniki družbenopolitične skupnosti zlasti v odnosu do kakega dogajanja ali stvari: javnost se je nad takim početjem zgražala; obveščati javnost o delu državnih organov; obrniti se na javnost s pozivom; pripraviti opravičilo za javnost; opravičevati se pred javnostjo / morali so popustiti pod pritiskom mednarodne, svetovne javnosti; s tem delom se je prvič predstavil slovenski javnosti / te stvari niso namenjene javnosti, niso za javnost za širši krog ljudi; muzej je zaradi preurejanja zaprt za javnost za obiskovalce, občinstvo; govoriti pred javnostjo pred občinstvom, publiko; publ. za to se zanima široka javnost veliko ljudi, državljani, občani // s prilastkom ljudje, ki se ukvarjajo s kako dejavnostjo ali se zanimajo zanjo: želel je, da bi v reviji sodelovala naša glasbena javnost; uspeh košarkarjev je presenetil športno javnost 2. v zvezi s pred, v javno življenje, delovanje: s pesmimi je stopil pred javnost, v javnost; zaradi skromnosti ni silil v javnost; nastopati, oglašati se v javnosti / v javnosti se je o tem dosti govorilo / po bolezni se ni več pojavljal v javnosti na javnih prireditvah, na javnih mestih 3. značilnost, stanje javnega: javnost poslovanja skladov / javnost prireditve / načelo, princip javnosti / bati se javnosti česa ● knjiž. dati pesmi v javnost objaviti jih; stvar je že prišla, prodrla v javnost se je razvedela, postala splošno znana; vso zadevo je spravil v javnost obvestil je o njej javnost ◊ šol. šola s pravico javnosti nekdaj privatna šola z enako veljavnostjo kot državna ♪

 25. barbiblond Says:

  Pipi, PR je močnejši od SSKJ. Zaenkrat je 1:0.

 26. PiPi Says:

  @barbiblond: sram me je, jočem in zavedam se trenutka, ko bo 2:0 😉

  .::PiPi::.

 27. barbiblond Says:

  Aja, pa v naprej se prijavljam za mesto astrologa. Na oba. Boste kmalu ugotovili, da lahko pokrivam celoten štab, vse sorodnike, prijatelje, znance in del volilcev.
  V dokaz, da sem velik strokovnjak na tem področju, vam naredim kratko analizo. GRATIS. Potrebujem vaše cenjene podatke. Če so tajni, bo šifrirana tudi napoved.

 28. Centrifuzija Says:

  Draga volilka Barbiblond.
  Dejansko je že kar nekaj ljudi izrazilo željo po moji samostojni kandidaturi in me tudi že javno podprlo. Vendar pa je sedaj pred mano zelo težka preizkušnja in se ne smem zaleteti, temveč ohraniti stik z realnostjo. Upam, da volilci ne boste preveč razočarani, vendar naj vas ob tem le spomnim na Hillary, ki je poleg Štefke in Diane, moj svetal vzor.

  Hillary si je za začetek privoščila dva mandata na položaju prve dame, v tem času dokazala svojo zvestobo, načelnost, dobroto, odločnost in odpuščanje, postala je senatorka, naslednje leto pa jo čakajo predsedniške volitve. Ne glede na razplet moramo priznati, da je s previdnimi, a odločnimi koraki prišla daleč.

  Ženske smo v politiki zelo previdne. Poleg dejstev in rezultatov javnomnenjskih raziskav nas vodijo tudi občutki in pristen ženski instinkt. Jasno mi je, da tega nekateri volilci ne morejo razumeti, zato jih bom prosila le, da mu zaupajo.

  Hvala.

 29. Centrifuzija Says:

  Aha, še to.

  Barbiblond:
  Glede na to, da mi predsedniški kandidat – verjetno zaradi obilice dela – še ni izdelal astrološke karte, bi si želela videti vaš mojstrovino. Ker komaj dobro vem, kateremu astrološkemu znaku sploh pripadam, me zanima kakšne podatke potrebujete.

 30. barbiblond Says:

  Datum, uro, leto, kraj.
  Prosim prizanesite mi s preizkusi, kot je podtikanje rojstnih podatkov vašega hišnega ljubljenčka.
  Še enkrat, draga bodoča PD, navijajte zame, nadomestim lahko dva. Posebej pri plači.

 31. Centrifuzija Says:

  Draga Barbiblond,
  kot veste, vaše misli zelo spoštujem. Še več. Prepričana sem, da zmorete veliko in si zato prav toliko tudi zaslužite. Če za dva, pa pač za dva! Upam, da se bo moj najljubši kandidat strinjal. Nenazadnje, kdo si pa ne bi želel ob sebi še kakšne barbiblondinke! Tole niso podatki nobenega glodalca: 14/02/1978, Jesenice, ura? 2:15 ali 2:45 … se ne spomnim najbolje.

 32. PiPi Says:

  No tale datum je pa več kot kičast v tem primeru in natem mestu … lepo vas prosim 14.02.!

  .::PiPi::.

  p.s. čutim tisti 2 ali celo 3:0 😉

 33. Centrifuzija Says:

  Pipi, ta datum je preklet! Zato se zadrži in raje pazi!

 34. PiPi Says:

  dočakal!

  .::PiPi::.

 35. PiPi Says:

  @Centrifuzija: mogoče bi vas samo opomnil, da takšnile izpadi lahko bistveno zameglijo presojo PD pri izbiri PD.

  .::PiPi::.

 36. barbiblond Says:

  Spoštovana kandidatka Centrifuzija!
  poleg lastnosti, ki jih občudujete pri svoji vzornici, vam lahko pripišem še lepoto (ooooo!), ki je pri H nadomeščena s potrpljenjem, kar je pri vas bolj v ozadju. Ste nekonvencionalna (tudi intimno, khm) in priporočam vam, da ekstravagantne modne dodatke nadomestite s kakšnim bolj diskretnim 150 karatnim diamantom. Sicer niste zapravljiva, kar je dobrodošlo pri volilcih, ki ne marajo povečanih davkov zaradi dopolnjevanja garderob prvih dam. Jezik vam teče v vseh smereh, tudi tujih, ga pa raje brzdajte, ker lahko izpadete preveč elitistično in ni potrebno da volilni bazi nabijete še kakšen kompleks. Vaše kotitvene sposobnosti sicer ne dosegajo naziva prve mame, ob izdatni pomoči predsednika pa lahko vzgojita vzorno leglo. Ste pač človek, ki ima lažje rad vse kot enega, kar je pri materi naroda več kot dobrodošlo.
  Ste uživačica, zeeelooo ambiciozna in bistrega duha, kar lahko uspešno prikrijete vsaj dva mandata. Ko vam zmanjka domišljije (tudi lagati je treba!) prosite za pomoč tiste, ki se na to odlično spoznajo.
  Skratka, počaščena bom, če me zmašite v vašo centrifugo.
  Bi pa prosila, da malce znižate obrate.
  Hvala za zaupanje!
  Vaša vdana volilka BarbiB

 37. dronyx Says:

  @Onyx, tu mislim sebe. Pa kdo za vraga kandidira za predsednika države. Malce sem zmeden.

 38. Centrifuzija Says:

  Dr. Onyx:
  Za predsednika kandidirate vi. To je vendar jasno. Jaz kandidiral le za Prvo Damo. Hkrati vam pomagam, saj zaradi popoldanskih in večernih obveznosti očitno nimate časa za spletne aktivnosti.

  Barbiblont:
  Draga moja, vse je res. Kar se mene tiče, bom lobirala za vas, ko bo dr. Onyx iskal astrologa/astrologinjo oz. dva.

 39. dronyx Says:

  @Centrifuzija zame je popoldan, večer, noč, sobota in nedelja kot za muslimane ramadan. NIČ INTERNETA.

 40. Centrifuzija Says:

  Dragi moj,
  če nimate kakšnih drugih javnih aktivnosti načrtovanih za ta čas, bi bilo morda bolje, da tega ne razglašate.
  Sicer pa priporočam zgledovanje po sedanjem predsedniku, ki uveljavlja zgledno internetno prakso.

  Lepozdrav še naprej.
  Vaša Centri

 41. dronyx Says:

  @Centrifuzija, kje vidite v sedanjem predsedniku zgledno internetno prakso? Najprej blog Janez D., ki je očitno izumrl, potem gibanje.org, pri čemer še danes ne vem, ali je to projekt enega človeka, ali je v ozadju cela ekipa, da ne omenjam spletne strani up-rs.si, kjer mi ni pa jasno čisto nič. No mi je. Jasno mi je, da na SEZNAMU ODLIKOVANCOV me še ni, čeprav sem ponosni lastnik bronaste medalje CZ, za dosežke pri prvem obisku Papeža v Postojni. Takrat sem bil namreč fiktivni vodja informacijskega centra, medaljo sem dobil namesto plačanih nadur.

 42. nina osenar Says:

  d’bestna sem, zažgem kamor pridem, huala, huala.

 43. dronyx Says:

  @nina, ko napišete komentar, dobi avtor bloga sporočilo z elektronskim naslovom, IP številko, barvo spodnih hlačk, seznam prenosljivih spolnih bolezni zadnjega leta in še nekaj malenkosti. recimo IP številko vneseš v dnsstuff.com in narediš reverse DNS, ki vrne, da je nina na noxifoxum.si. 🙂

 44. dronyx Says:

  Do I look like moron? 👿

 45. xy Says:

  Blamaža, PD se je menda slekla za Playboy. Zdaj pa kar nagovarjaj katoliške mamke.

 46. Centrifuzija Says:

  xy: Ja, kje si pa to traparijo slišal? 🙂

 47. dronyx Says:

  @Centrifuzija, sam načeloma nimam nič proti razvratu, če se to ne dogaja meni in če se že zgodi to meni, da sem takrat že na Erjavčevi. Prosim če se vzdržite ekscesov, ker sicer bo maja možnost mala.

 48. Centrifuzija Says:

  Spoštovani bodoči predsednik.
  Z ničemer ne bi namenoma škodovala vaši kandidaturi. Upam, da se boste o zlobnih natolcevanjih prepričali sami in ne le slepo verjeli nekemu xy.
  Že vnaprej prosim za odpuščanje.

  Hvala za razumevanje.
  Skesana Centri

 49. xy Says:

  s klikom na tvoj link

 50. dronyx Says:

  @Centrifuzija, sem pa imel že pripravljen rezervni scenarij. Ker ne želim vnaprej izločiti iz boja tako kvalitetne kandidatke za [PD], ki je povrhu vsega še mojster pisane besede in komunikologije z volilnimi telesi, sem se v trenutku neprištevnosti odločil, da bi pokupil kar vse izvode zadnje številke Playboya in tako preprečil blamažo. Samo potem bi mi ostalo za samo kampanijo pa manj kot milijonček evrov.

 51. Centrifuzija Says:

  Lepa gesta. Če pokupite vse, lahko nekaj malega h kampanji pristavim tudi jaz. Nenazednje bom dobila honorar, ki resda ni glomazen, ampak nekaj bo pa le.

 52. dronyx Says:

  Ali vas plačujejo po prodanih izvodih, ali po številu besed? Ker, če vas po številu besed, bi priporočil ukaz CTRL + C in potem CTRL + V. Jaz sem od nekaj občudoval ljudi, ki jih dobro plačujejo samo za obračanje besed. Recimo poslance.

 53. Centrifuzija Says:

  Vaš predlog je v nasprotju z mojimi osebnimi načeli. Takih podlih in zavajujočeh ukrepov se ne poslužujem. Vseeno hvala za nasvet.

 54. linda Says:

  q lindo

 55. laury Says:

  mira ronaldihoeres el mejor de tos del ekipo del barça la virgen (pero tienes unas paletas k te sirven pa to seguro k cuando tu eras xikitillo tu madre te decia subete a la silla hijo valla k me ralles el suelo con las paletas

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s