Kunilingus

Včeraj se mi je več ogorčenih in jeznih bralk potožilo, da njihovi že tako ali tako ne ravno pretirano spolno aktivni moški zvečer niso izvedli običajne in nekako tradicionalne terapije po znani metodi kunilingus, ker so upoštevali nasvet, objavljen v brezplačniku žurnal24. Ta brezplačnik jih je namreč odkrito in javno pozval, da naj se temu družinskemu ritualu raje izognejo ter namesto tega obiščejo njihovo spletno mesto in tam prebirajo bogsigavedi od kje vse prepisane in na kup nametane “kmetijske nasvete” za nedeljske poljedelce.

kunilingus.jpg
vir: žurnalček24

Meni pa se ob tem pojavlja še cela kopica neprijetnih vprašanj. Ali bodo naslednjič bralce pozvali, da se odpovedo še čiste klasike, kot je recimo v teh krajih zelo priljubljeni 69? Kako lahko recimo neka študentka, ki je do sedaj vknjižila med svoje omembe vredne spolne izkušnje samo kakšen hitri seks na WCju v položaju stoje ali recimo kakega skupinskega v vinjenem stanju, predava o tako naprednih tehnikah, kot je kunilingus bralcem, ki imajo morda več desetletne praktične izkušnje na tem področju in imajo to tehniko tako rekoč v malem prstu? Ali je kdo pomislil, da so izvodi brezplačnika na avtobusnih postajah pravzaprav na dosegu roke tudi mladoletnikov, osnovnošolcev in nedonošenčkov, za katere vemo, da se razvijejo nekoliko pozneje kot ostali vrstniki? Ali ni objava takšnih eksplicitnih slik za naše najmlajše isto, kot če bi teroristu potisnili v roke kilogram plutonija skupaj z vžigalnikom in navodilom za uporabo? Ali se je kdo od odgovornih vprašal, kako debelo bo pogledal oče samohranilec, ko mu bo dvanajstletna odličnjakinja Urška, večkratna občinska prvakinja v znanju matematike, ritmični gimnastiki in dobitnica bronastega delfinčka v plavanju iz šole v naravi, prinesla direktno pred nos izvod brezplačnika in ga vprašala, ati, kaj pomeni “draženje ščegetavčka”? Ali si res želimo brezmejne svobode, ki nas omejujeje na vsakem koraku?

Veliko vprašanj, ki terjajo jasne in nedvoumne odgovore.

Mimogrede naj naredim še nekaj ekonomske propagande in namignem, da pripravljam spletne terapevtske odvajalne tečaje za spolne odvisnice. Vabljene v čim večjem številu.

Povezave:
POZOR! Povezava ni primerna za večino mladoletnikov, za otroke, mlajše od 14 let, je klik na povezavo absolutno prepovedan, da ne bi kdo slučajno … ker vidim vse klike in vas bom zašpecal mami! Kakšen kunilingus neki, lepo vas prosim, knjige v roke, pa včasih mami pomagat kakšno posodo pomit … smrkavci neotesani.

Oralno zadovoljevanje I.
(Preden se svoje partnerice lotite z juga, se udobno namestite med njena stegna. © Mladinska knjiga) WTF? Who is Mladinska knjiga?

Značke: ,

8 komentarjev to “Kunilingus”

 1. alcessa Says:

  V bistvu je poziv k branju sindrom našega časa: o življenju je treba brati in si ogledovati slike v časopisu, ne pa početi stvari v RL oz. posnemati prebrano! 🙂 Kaj šele iskati svoje lastne načine in poti, brez vsiljivih in omniprezentnih opisov…

  Kar pa se odličnjakinj tiče: če se prav spomnim, smo bile večino otroštva izpostavljene t.i. “kvantanju”, se pravi, da so si ljudje v naši prisotnosti brez problema izmenjavali vice o seksu ipd. (vsake toliko časa v blogosferi poudarim, da sem of working class origin in temu primerne so moje izkušnje). Kljub temu smo ostale odličnjakinje do bridkega konca. To še ni vse: ob pomanjkanju erotičnih informacij v večini cajtngov (Antena je bila svetla izjema) sem Dekameron iz domače knjižne police kar požrla, in to v rani mladosti in večkrat – da ne govorim o tem, da seveda nihče ni gledal, kaj nosim iz knjižnice.
  Nič od tega iz nas ni naredilo spolnih odvisnic, ki bi zanosile pri 17-ih in ostanek življenja preživele v kronični nesrečnosti.
  Poznam pa takšne, ki jih je bilo sram prebrati kar koli o spolnosti. Bolj konkretno, poznam najmanj eno, ki je “po nesreči” zanosila zelo mlada in ostanek življenja…

  Pa še to: Če bi mi ta stari vseskozi delali paniko v zvezi s spolnostjo, bi se vsekakor odločila preveriti, kaj je na tem. Gre za čisto preprost mehanizem: kakor hitro starši preveč očitno pokažejo, da jih je nečesa strah, se otroci podzavestno ne čutijo več dovolj zavarovane in marsikateremu se zbudi želja, stvar spoznati in tako premagati strah, morda celo “zaščititi starše”. Tja, kaj pa naj drugega.

 2. Dinozaver Says:

  Začenja se kazati očiten vzorec. Številka 24 je očitno v direktni zvezi s pornografijo in pohujševanjem tamalih. Mogoče kakšna tajna reptilska šifra… Dan Brown, kje si?

 3. piskec Says:

  Naši otroci so čisto zadovoljni s cajtngom. Pravijo, da zdaj vsaj ne zaspijo na avtobusu.

  Na, pa še naučili se bodo česa. 😉

 4. black Says:

  Z vsem dolžnim spoštovanjem do zapisanega, do fuka Kranjcem v ponos, čast in ablast, pa vprašam na Direkt: prideš na predstavo?

 5. dr. Onyx Says:

  alcessa: Po mojem vedenju so, kar se teh reči tiče, odličnjakinje za nekaj let zamujale v razvoju. Se spomnim sošolke iz osnovne šole, ki naj bi seksala že tam v 7 razredu z nekim dosti starejšim tipom (bila je tudi leto starejša od nas, ker je enkrat padla), vsi fantje smo jo gledali kot polbožanstvo. Se pa strinjam, da včasih pravih informacij enostavno ni bilo. Kakšna pisma bralcev iz Antene, slika iz Teleksa, potem pa že ne vem več. Se mi pa zdi, da če ima človek voljo, kar se seksa tiče, tehnika potem že sama pride od sebe, tudi brez poznavanja teorije. Nekaj prirojeno, nekaj se pa ljudje sproti podučijo, če jih stvar zanima.

  Dinozaver: 69, 24, 69, 24 … mislim da je vse jasno.

  Piskec: Po moje se ne bodo naučili nič novega, lahko samo preverijo, če kaj delajo narobe. Glavni urednici spletne izdaje vsak dan pošljem email, da hočem več praktičnih nasvetov iz lastnih izkušenj. Ne samo prepisovat iz knjig!

  black: Morda poberem še Fetalija, da ne bo revež na vlak hodu.

 6. Centrifuzija Says:

  O, nova rubrika. Podpiramo!

  Black, Onyx: Predstava? Govorimo o že znani in 2x videni Show Your Face ali o čem novejšem? A sem kaj zamudila? Panika!

 7. mikkla Says:

  Take bedarije pa že dolgo ne. Ne vem, ampak a si avtor tega članka predstavlja, da je spolnost neki za kar rabiš navodila. Zakaj potem zadeve ne izpelje do konca in napiše cel priročnik. Učenje seksa po korakih.
  1. Sleci partnerico…. in tako dalje, sej znamo ne.

 8. dr. filomena Says:

  @alcessa: re. odličnjakinj, šal, antene in dekamerona… žebljica na glavico 😉

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s