Stop reklamam

Sodite med tisto polovico Slovencev, ki uporablja za brskanje po spletu Mozillin Firefox? Ste neprestano utrujeni, razdražljivi, imate povišan krvni tlak in vse to zaradi reklam, s katerimi vas bombardirajo prek spleta? Imate dovolj nilskih konjev, ptičkov in ostale golazni, ki skače iz ekranov? Doživljate epileptične napade ob raznih živobarvnih animacijah, ki vam ponujajo izjemno ugodno reči, ki jih ne potrebujete in se jih ne da nikakor zapreti? Se zavedate problema, ki vas postopoma in po koščkih uničuje, a ne najdete rešitve? Ste pripravljeni narediti odločilni korak?

Če ste na vsa vprašanja odgovorili z DA, potem imamo za vas preizkušeno in učinkovito rešitev, ki vam bo spremenila življenje in doživetje svetovnega spleta v trenutku.

Recite STOP VSILJIVIM REKLAMAM.

S samo enim dodatkom za vaš priljubljeni brskalnik se boste za vedno in neboleče znebili neprijetnih reklam. Namestite adblock plus takoj. Prvih pet lahko sodeluje v posebni nagradni igri, kjer bom nekoga izžrebal in ga uvrstil v moj Blogroll, čeprav tja verjetno drugače ne sodi in tudi ne bi nikdar prišel.

“Najprej sem bil do dodatka zelo nezaupljiv in sem mislil, da gre za natego, za samo še eno prazno reklamo za ubijalca reklam, ki ne deluje. Potem pa sem tvegal in dodatek namestil. Učinki so bili vidni praktično takoj. Znani spletni portali, ki drugače kar pokajo po šivih od reklam, so se vdali v hipu. Če dodatek kakšno reklamo spregleda, je dovolj desni klik z miško in že je reklama nevtralizirana. Za vedno. Adblock plus deluje v vseh vremenskih okoliščinah in je primeren za vse starosti. Odkar uporabljam adblock plus, sem postal drug človek. Zopet brez strahu klikam po spletu in počutim se osvobojen vseh spon.”
dr. Onyx

“Odkar imam nameščen adblock plus lahko deskam brez strahu, da kje pomotoma kliknem na reklamo in bo nekdo služil na račun moje spletne naivnosti. Upam si celo na Hadovo spletno stran, kar je bilo prej nepredstavljivo. Samo v nastavitvah sem dodala filter za http://tas2.toboads.si/*
Sabina, gospodinja že 45 let

“Bil sem tik pred tem, da se včlanim v klub sovražnikov reklam, ko sem poizkusil z adblockerjem. Od takrat nimam nobenih težav več. Ko so na ležalnik.com obesili reklamo za onyxov blog, je bil dovolj desni klik z miško in reklama je bila neboleče odstranjena. Enostavno, učinkovito, preprosto.”
Tone, strojni klučavničar, 72 let na 25 let podlage

onyx_adblock_plus.jpg
vir: www.lezalnik.com

“Sedaj lahko končno kar celoten blog Žige Turka blokiram kot eno samo veliko reklamo. To se mi zdi za razvoj demokracije ključnega pomena.”
Janez, minister za razvoj v senci Dateljeve palme

Značke:

6 komentarjev to “Stop reklamam”

 1. Ležalnik pika Com Says:

  Hahaha… še dodatno smo se utrdili v prepričanju, da je reklama za blog dr.Onyx-a upravičena, adblock plus ali minus.

 2. Fetalij W. Tyschew Says:

  lol…

  ampak veš, da sem hotel tudi sam napisat objavo, namenjeno Adblocku plus? ker je tako moj blog na siolu povsem brez reklam :mrgreen: no ja, pa tudi ostali. ampak ker moj res pomoje veliko bolje izgleda kot s tistimi reklamami, ki so … kje so že, ne vem, predolgo uporabljam adblock 😀

 3. amie Says:

  hehehe…po napornem dnevu je bila pa tale objava res za nasmejat… 🙂 pa še deluje

 4. chef Says:

  Dobr zajeb oglaševalcev! Bom namestil.

 5. dronyx Says:

  Chef in Fetalij: Vidva sta zadnja, ki se smeta navduševati nad takšnimi dodatki. Od kje pa mislita da pride denar za Hišne blogerje? Blogos bi morda lahko v bodoče za vse novopečene hišne priredil manjši tečaj, kjer bi obdelali osnove spletne ekonomije z posebnim poudarkom na pomenu reklam in oglasnih pasic.

 6. Kako Izboljšati Svoje Povezave | Je služiti na internetu huje kot kopati jarke… Says:

  […] se torej gre? Recimo da smo ravnokar dobili novo povezavo  (aja, stvar je sicer mišljena za angleški del spleta, ampak ne vemo zakaj nebi delovala tudi pri […]

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s