Najlepša soseda – Tamara Vonta

POP TV je ena taka zanimiva televizija. Za njihove zabavne oddaje se mi zdi, da ravno ne pokajo po šivih od pristnega humorja, kjer bi se lahko človek brez zadrega nasmejal do solz in ne bi bilo potrebno v postprodukciji dosnemavati studijsko posnetega smeha občinstva.

Na drugi strani pa se v osrednji informativni oddaji vsake toliko časa kakšen voditelje skoraj valja po tleh od smeha. Najbolj znan in verjetno pionir na tem področju je Edi Pucer, včeraj pa je dobila napad smeha še Tamara Vonta. Kot bi jo kdo pošprical s smejalnim plinom. Neustavljiv smeh in neko kriljenje z rokami. In žal, kot je pri teh zabavah v živo informativnega uredništva že v navadi, tudi včeraj niso šale delili z gledalci, tako da lahko samo ugibam za kaj je šlo.


vir: 24ur.com

Takole na hitro bi dejal, da je bilo nekaj v zvezi z (izborom za) najlepšo sosedo, kar naj bi bil naslednji prispevek iz družabne kronike. V studiju so sedeli od desne proti levi Matjaž Tanko, Tamara Vonta in Urška Pirš. Špekuliram, da je med predvajanjem vnaprej posnetega prispevka Matjaž Tanko Tamari Vonta prišepnil nekaj v smislu, da je zanj ona najlepša soseda, kar je bilo glede na sedežni red v studiju samoumevno, Tamara pa mu je verjetno odvrnila, da je Urška še lepša, ni pa soseda. Kaj je na to odgovoril Tanko si ne predstavljam, je pa moralo biti tako smešno, da se Tamara ni umirla niti ko so šli spet vsi trije v eter.

Meni se je samo enkrat zgodil tak napad smeha in sicer v srednji šoli, med uro angleščine, ko mi je sošolec iz sosednje klopi povedal nek dober vic. Takrat sem se začel neustavljivo smejati in po dveh opozorilih učiteljice, da naj se umirim, sem moral razred zapustiti. Bolj sem se skušal zadrževati, slabše je bilo. In pri takšne napadu je podobno kot z vetrovi. To nima človek kaj zadrževati v sebi, ampak mora čim prej spraviti ven. K vragu olika, važno je zdravje. Če to posnamejo še kamere, toliko bolje.

Ker ima POP TV očitno v informativnem uredništvu zbrano najbolj zabavno druščino celotnega kolektiva predlagam, da oni prevzamejo čim prej še del zabavnega programa. Morda za začetek kakšna lahkotnejša zabavno-informativna oddaja, ki se ne bo začela s črno kroniko in kjer bodo voditelji(ce) samo v spodnjem perilu. Da še gledalci pademo po tleh od smeha.

16 komentarjev to “Najlepša soseda – Tamara Vonta”

 1. Dejan Kaloh Says:

  Mi je žal, da tega nisem videl… take spontane smehe imam vedno rad. Se je pa že vsakdo izmed nas znašel v podobni situaciji – se smejal tam, kjer to ni bilo primerno/okusno… 🙂

 2. chef Says:

  Hohoho, Tamara Vonta, jaz sem ves srečen, da jo bodo končno odstranili s 24 ur. Dokler sedi zraven Tanka še nekako zgleda, Pucer bi namreč ob njej izgledal kot piščanček.

 3. Človek Says:

  Samo je res 24 ur bolj zabaven kot večina njihovih idej o zabavnih oddajah…

  Onyx, en manjši spam – preveri pa razmisli, če lahko kaj pripomoreš – Bložič

 4. Človek Says:

  Kam je zginil moj komentar?
  Pa šeenkrat… Se strinjam, 24 ur je veliko bolj zabaven od vseh poizkusov humorja na Poop TVju…

  Fantje dejte pogledat tole, pa povejte a se gremo?

  Bložič

 5. Dinozaver Says:

  Na 24ur so sproščeni, to je jasno. Na temni strani komerciale pa imamo krasno zbirko voščenih lutk ata Košnika. Prosim, naj da nekdo Podočnjaku Pirkoviču kako razvedrilno oddajo. Zgodbe, ki jih piše življenje, ali kaj takega…

 6. dr. Onyx Says:

  Chef, zakaj bi jo odstranili iz 24ur? Resda ni več tako vitka, kot na slikah izpred nekaj let, samo vodenje dnevnika po moje ni izbor bulemičnih misic. Če gre Tamara, grem tudi jaz. Ob sedmih na nacionalko.

 7. dronyx Says:

  Človek: Na wordpressu se dogaja nekaj čudnega. Včasih mi je pod SPAM zabrisalo samo komentarje Dajane. Danes sem opazil, da je SPAM kar cel Siol. Vsi iz Siola greste najprej pod spam in moram ročno komentarje odobrit. Pa nisem nič spreminjal.

 8. sv3der Says:

  zdejmi je pa jasno zakaj je oddaja 24ur tako zelo popularna – sami veseli razigrani voditelji in osebje, itaq da rajsi povprecen slovenec gleda nasmejano brhko tamaro, kot pa strogega bobovnika, ki je kot ucitelj 😀

  -sv3

  p.s. ne gledam ne enih in ne drugih, izbruhi nekontroliranega smeha pri kao profesionalnih voditeljih mi gredo na zivce (sploh pa hribar, ki se smejim svojim salam ..halooo)

 9. zigak Says:

  Če na tej sliki ni pofotošopana pa nič ne rečem. (Dajana = spam :mrgreen: )

 10. Fetalij W. Tyschew Says:

  spam. :mrgreen:

  sicer pa bodo verjetno zadevo pokazali v eni tistih novoletnih oddaj… ponavadi imajo takrat te retrospektive 🙂 in ja, so toliko bolj zabavne, ker se ne dogajajo pogosto…

 11. chef Says:

  Počakaj, na TV naj se pokažejo dame, ki ustrezajo nekim splošno sprejetim estetskim normam. Lahko je kot novinarka odlična, zato so jo menda dali v uredništvo dnevnega programa. Tam bo kot odlična novinarka najbrž naredila več kot voditeljica 24ur.

  Jaz jo blazno težko gledam, tako kot tudi Edija Pucerja in sploh večino na 24 ur. Po kriteriju gledljivosti so jih na nacionalki prehiteli, čeprav je to paradoks brez primere.

 12. nataska Says:

  chef, res ne štekam kako lahko potem gledaš Tankota, nad Tamaro se pa zgražaš, če se ti zdi videz tako pomemben…
  Škoda, ker sem zamudila tale smeh, ker se mi zdi luštno, če vidim, da niso vsi tolk zategnjeni.

 13. prgrmr Says:

  nataska in drugi, ki ste zamudili, pa bi radi videli … Pojdite na 24ur.com, v desnem zgornjem delu okna brskalnika kliknite tisti oranžni pravokotnik (poptv.si, Predvajaj) in nato izberite Oddaje > 24 ur > 14.11.2007 > Pop in. Smeh je takoj na začetku.

 14. destek@kilavuzyazilim.com Says:

  jaz sem ves srečen, da jo bodo končno odstranili s 24 ur. Dokler sedi zraven Tanka še nekako zgleda, Pucer bi namreč ob njej izgledal kot piščanček.

 15. dronyx Says:

  Če se ne motim je Tamara Vonta postala poslanka Pozitivne Slovenije, tako da se ji ni potrebno več potiti pod vročimi studijskimi žarometi na Kranjčevi 26.

 16. Oturma izni Says:

  chef, res ne štekam kako lahko potem gledaš Tankota, nad Tamaro se pa zgražaš, če se ti zdi videz tako pomemben…
  Škoda, ker sem zamudila tale smeh, ker se mi zdi luštno, če vidim, da niso vsi tolk zategnjeni.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s