Ovulacija

Dragi moji volilci. Verjetno vsak moški ve, kako izgledajo dnevi, ko ima njegova partnerka evalvacijo in je videla pri kolegici luštkanega dojenčka? Ne…? No če ne, potem predlagam, da si končno najdete kakšno partnerko, ali pa se naučite prisluhniti potrebam vašega partnerja. Kakor vam ljubo.

V bistvu pa želim načeti nekaj drugega.

Medicina in zdravniki se že nekaj časa ukvarjamo z bazičnimi (temeljnimi) raziskavami, ali in kako vpliva število klikov na blogu na libido poljubnega dotičnega blogerja. Po več neprespanih nočeh, mi je s skrajnimi napori nekako vendarle uspelo dnevno število klikov spraviti na vrednost, kjer ga lahko brez sramu vzamem iz hlač in pokažem vsem (graf jasno). Tudi pred Dajano.

wordpress_click.jpg

In sem prišel do pomembnega zaključka. Da, vpliva, pa še kako.

Včeraj recimo stojim v vrsti pred blagajno in se spomnim na vas, moji dragi bralci. Potem pa v trenutku opazim pred seboj damo srednjih let, povsem nevpadljivega videza in kar naenkrat, kako naj to rečem, da bodo tudi dekleta razumela…kar naenkrat se mi misli v glavi začnejo poigravati z čudnimi idejami in potem začutim, da mi oteka nekaj, kar je neodtuljivi del mene. V tistem hipu sem se tako vznemiril, da bi žensko najraje vzel kar tam, pred vsemi, na pultu blagajne…in jo odnesel domov.

In po vsem tem, kako lahko nekateri zdravniki še trdijo, da število klikov ne vpliva na libido?

Samo ko takole z radostjo v srcu in nemirom v hlačah opazujem libido (klike) kako narašča, se spet poigravam z mislijo, da bi jeseni kandidiral kot neodvisni poslanec za parlament. Če vsaj delček teh klikov pretopim nekako v glasove, imam praktično že stolček na Šubičevi za naslednja štiri leta. To, da bo ta stolček poleg stola kolegice poslanke Eme Irgel, bom pa potem že sam poskrbel.

Ko bo imela na izbiro za soseda Jožefa Jerovška ali mene, upam da bo odločitev lahka? Čeprav pri njej nikdar ne veš. 😉

Značke: ,

13 komentarjev to “Ovulacija”

 1. alcessa Says:

  Ua… TO pa so rešetke…

 2. dr. Onyx Says:

  Alcessa, hvala za veliko pozitivne energije. Jaz vidim na grafu predvsem dva hribčka, bom pa zadevo nesel še šlogarici, da poda kvalificirano mnenje. Sicer pa pri meni opažam, da vedno ko se začne volilna kampanija izgubim razsodonost in rahločutnost.

 3. had Says:

  ce ti pomaga pri kandidaturi, ti jaz podarim vse moje klike.. 🙂

 4. dr. Onyx Says:

  Had, ne vem zakaj, ampak ko že mislim, da mi gre res dobro, prvič odkar sem zapustil ata SiLOLa, se pojaviš Ti s svojo statistiko, ki me zatolče v nulo. Samo decemberskih 125.000 volilcev (če to res drži), bi ti lahko zagotovilo sedež v nacionalnem parlamentu (ljubkovalno Šu(b)ička). Tudi če jih samo pol od teh pride na volišče. Razmisli (lahko pa uradno podpreš mene, pa te potem kdaj častim v bifeju parlamenta)!

 5. had Says:

  onyx: pred prejsnjimi volitvami sem ti ponujal svoje “klike”, sedaj ti jih isto ponujam.. nimam politicnih ambicij, zatorej so ti vrata odprta.. stevilke so resnicne.. in so precej impresivne..
  itak pa verjamem da se bodo te volitve dobile na internetu 🙂

 6. dronyx Says:

  had: mislim da lahko vloži kandidaturo na parlamentarnih volitvah vsak, kot neodvisni poslanec, če zebre določeno število podpisov podpore. Potem predlagam, da iz meglice Blogosfera izberemo najbolj izvoljivega kandidata in mu skupaj damo podporo, da ga spravimo v Šubičko. S tem se praktično infiltriramo v samo srce demokracije. First, we take manhattan, than we take Berlin.

 7. had Says:

  jaz sem zate! in imas moj glas in mogoce tudi mojih obiskovalcev.. mogoce se motim, ampak ljudje, ki berejo blogerja se nekako poistovetijo z njim, oz. z njegovim nacinom razmisljanja.. se pravi, da razmisljajo podobno kot on sam.. in to je potem to 🙂

 8. PiPi Says:

  had, glede tvojih ne politicnih ambicij, si ZARES preprican?

  dej no 🙂

  .::PiPi::.

 9. had Says:

  povsem sem preprican.. JAZ nimam politicnih ambicij.. nobenih tendenc, da bi bil politik..
  to, da pomagam tistemu, ki mi je blizu, oz. ki mi je vsec, pa je nekaj drugega..
  danilo turk, toboadsi, zemanta, blogorola.. in tudi zares..

 10. PiPi Says:

  had, prav.

  drzi se tega nivoja, korak naprej od tega je pa ze jeba 😉

  .::PiPi::.

 11. had Says:

  zelo dobro se zavedam tega.. in po pravici povedano.. doma so mi vedno rekli, da je politika kurba in tega se drzim..

 12. Dr. Frojnd Says:

  Kurba…. 😛

  DrOnyx, dobro zgledaš?

 13. dronyx Says:

  Dr. Frojnd…kako to misliš? Jaz sem grd kot sam Satan, samo to še ne pomeni, da ne smem biti tudi zloben enako. 🙂

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: