Nina in Sanja z ritko ob ritki

Vidimo se na sodišču, naj bi bile zadnje besede Nine Osenar, ko je zagledala svoje slike v duetu z prelestno Sanjo Grohar v zadnji številki revije Playboy.

Ampak tega pa jaz sedaj več ne razumem. Onyx naš dokaze hrani in sem šel pogledati v moj arhiv, kako je Nebeška Nina, ki je v Nebesih ostala brez vsega, tudi krilc, izgledala v Playboyu Marca 2005. Na naslovnici si je sicer muco in joškice pokrila z rokico, verjetno da ne bi potencialni kupec že v trafiki, še preden kupi izvod revije, videl preveč. Zato pa gre potem nekje na sredini takrat aktualna miss Hawaiian Tropic do konca. Oziroma do golega, vključno z nazornim posnetkom mednožja skozi mrežaste nogavice. Izvedeli smo, da študentka turizma ima za hobi šoping, njen fetiš so bili takrat čevlji, pa tudi rada je kdaj zavila v kak striptiz klub, kjer je pogledala lepo žensko, čeprav jo, kot priznava, seksualno ne privlačijo. Honorarno pa dela kot animatorka študentskih izletov na Kreto. Kul.

In kaj je sedaj drugače, da se je Nina tako razburila, da jo mediji več ne privlačijo in da jo ženske, no ja, vsaj Sanja Grohar, seksualno pa vendarle očitno privlačijo?

Tele „mlade punce“, ki si želijo uspeti v medijskem prostoru in nimajo predsodkov, so eni taki zanimivi modeli. Ko si nihče, ki se prebija iz dna in se udeležuje raznih vaških lepotnih tekmovanj, ti seveda, če si „mlada ambiciozna punca“, še kako prav pride nekaj golih strani v moški reviji. Za prepoznavnost do konca in naprej. Ampak ko si enkrat najbolj iskan zadetek na spletnem iskalniku, imaš zgrajen medijski profil in ti ponudbe za delo dežujejo, potem pa naenkrat ni več tako zelo kul, če se pojaviš nag v taki reviji. Ne de?

Ampak če je imel Playboy pravice do objave teh slik (dvomim, da pravniki ne bi preučili primera), je vendar iz poslovnega vidika logično, da jih bo objavil v pravem trenutku in za bralce je Nina kot ponovna voditeljica resničnostnega showa Big brother spet vroča roba, ki se jo splača dati tudi na jumbo obcestne plakate. Samo tri leta nazaj je bilo to za kariero dobro, sedaj pa ne več tako zelo, ker domnevam, da bi Nina rada bila nekaj več, kot samo še ena „mlada punca“, ki so jo mediji in nenazadnje tudi spletna skupnost spromovirali v višave.

In na tem mestu se spomnim prizora, ko kamera ujame bivšega premiera Antona Toneta Ropa in tedanjega šefa Mercatorja Zorana Zokija Jankovića, ki mu premier zabrusi, “Kdo pa misliš da te je nastavil? Politika!”

In isto velja po moje za Nino Osenar. Kdo pa misliš da te je nastavil? Mediji. Ti mediji, ki so sedaj pokvarjenci, vredni tožbe, ker si želijo na njen račun zaslužiti nekaj cvenka in prodati kakšen kos revije več.

Pa tudi z odvetnikom Nine, ki trdi, da pogodba na podlagi katere so bile objavljene slike ni veljavna, ker nima opredeljenega zneska, se ne morem strinjati. Zakaj pa ne bi bila veljavna? Jaz sem prepričan, da se je veliko „mladih punc“ pripravljeno sleči za ameriški izvod revije Playboy tudi povsem zastonj, ali so pripravljene celo za to plačati, samo da se najdejo notri. Kot Playboyevo dekle potem punca dobiva naročila, nove fotosešne in to prinaša denar. In tudi na mnogo drugih področjih ni nič nenavadnega, če na začetku delaš zastonj, ali pa celo za to, da lahko delaš plačaš, ker si gradiš tako izkušnje in prepoznavnost, ki jo boš čez čas lahko tržil, če si uspešen.

Kar se tiče objavjenih slik „Sirup na Vafel“ (kdo je kdo na slikah ne izvemo) me verjetno tudi zaradi visoke Emšo številke ne vznemirijo preveč. Edina misel, ki spreleti moje možgane je, da si ne predstavljam, tudi če bi imel izklesano telo Dioniza, da bi se slikal v takšnih pozah z moškim in se celo z njim dotikal rita na rito. Bljak.


vir: Playboy

Sem rekel bljak? Mislil sem fuj, cicifuj.

Nina, jaz ne verjamem v srce, rad bi te videl v telo. Ker jaz ne verjamem v telo, radi bi te videl…No, nič več ne bi rad videl. Duševne bolečine so enostavno prehude (pa zaradi tega ne bom nikogar tožil, ker se mi enostavno ne da).

Preberi tudi:
Nina Osenar kot Malena via Onyx
Mala potreba Nine O. via Onyx
Z Nino Osenar se igra Ronaldinho via Onyx

Se želiš naročiti na blog?

Značke: , , , ,

5 komentarjev to “Nina in Sanja z ritko ob ritki”

 1. ElQurc Says:

  tote babuške, ki se slikajo potem pa pizdijo nad objavami, imajo med ušesi “pameti za eno vinsko mušico”.

  pardon, osenkarica za dve, ker ima nesorazmerno velika uhlja !

  pičke blesave, pred slikanjem je treba pomisliti na posledice !!!

 2. rockstar1707 Says:

  Ni vazno kaj se govori, vazno da se govori… Ne vem, ce ni tega izjavila Madonna. Pa se kako prav je imela.

 3. Dinozaver Says:

  Po mojem so te fotke, ne glede na to, da imajo že brado, danes dosti boljše za kariero obeh, kot pa meketanje v BB-ju, da “petja” sploh ne omenjam. Seveda pa bi najbrž vsaki modelki godilo, da bi ji do penzije izplačevali honorar (ali tantieme, ali kakorkoli že temu rečemo) za enkratno fotografiranje. Za to pa bo treba še malo žgancev pojesti…

 4. rockstar1707 Says:

  Petje?? Aha, sele zdaj sem opazil, “petje”…

 5. Nina in Sanja « MTB Slovenija Says:

  […] Nina in Sanja Published April 14, 2008 Ostali blogi Tags: Nina in Sanja Nina in Sanja […]

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: