Nagradno vprašanje

V kateri državi na svetu predstavlja kar za tretjino celotnega prebivalstva kazen za prekoračitev omejitve hitrosti v naselju samo za 10 km/h  POLOVICO MESEČNEGA PRIHODKA?

a) Cambodia
b) Burkina faso
c) Tanzania
d) Slovenia

Namig:
Država je znana po številčni populaciji upokojencev z nizkimi pokojninami, maloštevilnimi tajkuni ter močnim delavskim razredom z močno podpovprečnimi mesečnimi dohodki,

7 komentarjev to “Nagradno vprašanje”

 1. chef Says:

  Ampak ne gre za polnjenje državne blagajne.

  Namreč, bistvo je v dejstvu, da bodo policaji zdaj ZARES stali na cestah.

  Po mojem skromnem mnenju v tem primeru sploh ne bi bilo treba povišati kazni.

 2. dronyx Says:

  Seveda ne gre za polnjenje državne blagajne. To je sedaj že jasno, čeprav sem danes že naletel na policistko in policaja, samo verjetno sta danes kazensko v službi, ker sta rekla ali napisala kaj grdega čez državo ali desnico. 🙂

  Prava zabava pa se bo pri nas začela šele takrat, ko se bo nekdo spomnil, da obstajajo brezpilotni radarji z vgrajeno kamero, ki jih samo postaviš nekam na skrito mesto ob cesto in avtomatično pripravijo vse potrebno za izpis položnice. Tega je baje ogromno v Angliji, kjer so obsedeni s kraljico in kamerami za nadzor podložnikov. Pri takšnih astronomskih kaznih in v primeru resnega nadzora, pa po moje večina normalnih ljudi zaprosi za politični azil nekje v tujini, V poštev pride tudi Južna afrika.

 3. zloba Says:

  Hmmm … Tanzanija? Burkina Faso? Ne? Fak? Kambođa? Ne? Pol si pa neki zajebal. Slovenci sto posto niso tolk debilni.

 4. sparkica Says:

  Čaki malo, da začnejo radarirat še pešce in kolesarje 😆

 5. sparkica Says:

  Jas si že urejam vizo za down under 😆 Pa sploh avta nimam. Tisti, ki imajo avto, bi morali stati v vrsti pred mano :mrgreen:

 6. pijanec Says:

  sparkica: brez zamere. Samo tam doli ne boš nič na boljšem. Ne vem, kaj je hujše: visoke kazni ali to, da legalno ne smeš gledati niti porničov v lastnem stanovanju (ampak samo tistih nekaj, ki jih odobri država). Da o tem, da država določa, katere knjige smeš brati, niti ne govorimo.

  dronyx: problem tistih kamer je, ker bi jih postavili samo na kritične točke ali pa v bližini šol in vrtcev. Naša policija pa najraje stoji v kvazi naseljih s povprečnim dnevnim prometom 10 avtov, kjer je nujno potrebno skrbeti za prometno varnost.

 7. Anonimnež Says:

  b.z

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s