Blogerski pub

Zadnje čase imam občutek (Gefühl haben), da karkoli odprem, ven pade kakšen bloger. Odpreš revijo za adolescente z motnjami v spolnem razvoju, notri celostransko predstavljen bloger, moški meseca, odpreš drugo revijo, blogerka piše kolumne, odpreš Playboya, pok zajček, blogerka piše o lepotnih operacijah vulve (baje jih samo v Nemčiji naredijo na leto  čez sto), odpreš kanalizacijski jašek, koga zagledaš? Ja blogerja jasno, kako piše blazno zanimiv raziskovalno državljansko novinarski članek o vsem dreku, ki ga mora kanalizacija požret dnevno. Pa še bi lahko našteval.

No in tako sem prišel po dolgem času spet na genialno idejo. Odprimo blogerski pub. Tematski pub, namenjen v prvi vrsti blogerjem in blogerkam za druženje, strokovnim diskusijam, debatnim večerom, prebiranju Blogorole in jasno popivanju. Če to ni jackpot med idejami tega tedna?

Meni so bili od nekdaj všeč tematski pubi, ker tako dobi pivnica vsebino. Ne maram klasičnih vaških gostiln, kjer je vstop prost, notri pa imaš ob 8 uri zvečer za šankom lepo v ravni vrsti postrojene same odlitke, ki delajo pivsko fibonaccijevo zaporedje.  Od leve proti desni si sledijo modeli z 1, 1, 2, 3, 5 in 8 promila alkohola v krvi in ki ne zmorejo druge povedi, kot da ogovarjajo natakarico z “Bejba, hik, ti si tok luštna, hik, da bom zdele kr, hik, s stola padu.” To je, ko v enačbo dodaš še slab zadah, z eno besedo poden.

Blogerski pub si predstavljam tako, da imaš razumno ceno pijače samo z dokazilom, da  pišeš svoj blog in  imaš za povrh še kakšnega bralca, sicer odjebi in plači 300% višjo ceno. S tem se elegantno rešiš klasičnih pivskih odlitkov in modelov, ki ga tankajo brez kakršnekoli dodane vednosti in bi prišli v pub samo mlajše blogerke za rit šlatat. To znamo z neki vaje tudi sami, mar ne?

Si predstavljate, da prideš v tak pub in jasno najprej pozdraviš ta velike zvezde. “Ejga Jonas, stari model, kwa kej dogaja? Si za otroka že kupu plenice? Kwa si dobr unga Surlo dvakrat okol kepe žvajznu, k se je kr neki z Hri-Barjem kao roke polagu.” “Ne se blogat, koga jaz to vidm, Crni, saj ne morem verjet, jebo te BLOG, si res to ti stari? Give me high five. Car stari, ajd, daj povej kwa piješ, da se jaz stegnem tole rundo? Kako pa kej Oskar, al so še Merkli (mali angelčki) na steni celi?” “ A, to si pa ti Godler? Nikol slišu zate, sam si pa faca.”

Jasno pa ne bi v pubu samo pil in zvezde od daleč opazoval, ampak bi se tudi zabaval in predvsem veliko diskutiral. Lahko bi imeli tematske večere, kjer bi blogerska prva liga pokazala, kako jim uspe za vraga pri milem blogu nabrati po sanjskih 900 komentarjev na zapis. Veš, sem mislu, da bo se pr 753 komentarju ustavl, sam potem pa pride nek model ob polnoči, zgleda z začetnim stadijem blažje insomnie, ki sem ga tako zmoderiru, da mi je pusti še 300 komentarju v pol ure. Si predstavljate?”. “Fak stari, kwa  teb dogaja, to pa je neki. Respect model. Te lahko samo mal pošlatam? Samo pipnem s prstom?”.

Tuki moram takoj omenit še natakarco, ker to bi mi lahko mimogrede ušlo v hlače. Ups, sem mislu iz spomina. Ja, tudi na natakarco sem mislu, ki more biti po moje absolutno reprezentativna blogerka z renomejem. Zato sem najprej pomislu na Dajano, za foro bi jo pa še obleku v mikico Zavoda 69 za kulturo nenasilne pornografije. Kwa bi bla to za ena kajla spuščena frajerjem na 24ur, ki skoz Dajano neki provocirajo s čist neumestnimi.

Pol sem pa študiru še posebi o saparejih, z Wi-Fi signalom in oblazinjenimi sedeži v odtenku krvavo rumene barve jasno, kjer se bi pa lahko mal bl od bliz spoznal. Ampak ne vsi hkrat najprej Zlobo, lepo prosim. Kar lepo po vrsti modeli, da ne bo komu surla (šnofla) preveč zrasla.

Če takole zamižim in projeciram prihodnost v moj frontalni cortex, vidim levo zadi v skoraj čisti temi Morsko, ki ima ob sebi skupino mlajših blogerjev prijetnega videza in nekoliko manj prijetnega značaja iz Blogosa, ki se gredo nekakšen dirty talk. Mokra pička, sočni kurac in tko naprej. Nasty, da ne bi govoru. En saparejček naprej vidim Reboljevo Simono, ki nekaj prav na glas šepeta na uho Fetalij W. Tyschewu. Verjetno ga uči, kako se mora obnašati do zrelejših deklet, ki na padejo na prvo žogo. Še en separejček naprej kraljuje Chef, kjer teče za mizo neka blazno resna debata o nesposobnih šoferjih, čeprov pa hitro opaziš, da vsem pogled uhaja za sosednjo mizo, kjer Irena Sirena naklada neki o ženski spermi, modnih torbicah in hipnotičnih joškaricah. Samo to pa mene ne zrajca tako zlo, da bi poslušu do konca. Sam mal sem pa kljub vsemu v dekolte poškilu, pa se naredu, k da nisem čisto nič vidu.

In potem me pa že po nekaj pivih in vodki ABSOLUT (ni sponzoriran izdelek, ampak samo vrhunsko Švedsko žganje)…

Skratka, da ne dolgovezim, prime me lulat, odprem Toaletni prostor, kjer piše z veliko Ladies in Gentlemans, ampak kaj zagledam? Hada, najdražji moji, zagledam Hada kako z zrcalno refleksnim fotoaparatom vrednim celo premoženje slika navadno poscano WC školjko in v zadnjem trenutku mu primem sponzorskega  Black Berrya, da mu še ta v improvizirano latrino ne pade.

Tuki sem pa jaz rekel bodi dovolj, in sem šel mladi noči naproti.

Pravni poduk:
Ministra za zdravje osebno ne poznam, možno pa je, da alkohol res škoduje zdravju. Paše pa kljub temu. Ne.?

12 komentarjev to “Blogerski pub”

 1. alcessa Says:

  Grem si zdaj nardit en drink. Super mokre sanje, BTW. 😆

 2. Dajana Says:

  Ampak, na koncu koncev je to čisto simpatična ideja, ki bi bila čisto lahko uresničljiva. Moja trinajstletna hči dobro poje, bi lahko prišla tja pet. 😉

 3. dronyx Says:

  Alcessa, ne pretiravi z pijačo.

  Dajana, mi je všeč, da ti je ideja všeč, samo če čmo tole resno zalavfat, bo treba tud kakšnega šparovčka razbit, ker sicer se lahko pod nosom obrišemo za pevske nastope. Mimogrede, jaz sem mislu, da bi nastopu z čarovnijo, kjer prežagam žensko na pol. Fora trika je pa v tem, da vsi študirajo, kje za vraga je natega, sam jaz jo pa čist zares na pol prežagam. Ta trik vedno zažge, tud kadar vodka ne pomaga. 😉

 4. enxen Says:

  Opa, koga vidm, Crni, saj ne morem verjet, jebo te BLOG, si res to ti stari? 😆

 5. Centrifuzija Says:

  Jaz očitno ne zahajam v blogerski pub. Ampak, če bi vedela, da prideš, bi pa tudi jaz prišla. 😉

 6. dr. onyx Says:

  Centrifuzija, ne da samo zahajaš v pub, ti si del osebja (Stuff). Konkretno nastopaš v moji čarovniški točki.

 7. Centrifuzija Says:

  A moram zdaj vprašati, kakšna je ta čarovniška točka?

 8. dronyx Says:

  Nekaj komentarjev višje sem razložu:

  Mimogrede, jaz sem mislu, da bi nastopu z čarovnijo, kjer prežagam žensko na pol. Fora trika je pa v tem, da vsi študirajo, kje za vraga je natega, sam jaz jo pa čist zares na pol prežagam. Ta trik vedno zažge, tud kadar vodka ne pomaga. 😉

  Sem kr sam sebe citiru, kr tko paše.

 9. Centrifuzija Says:

  O, krasn. Bila bi zvezda!

 10. dronyx Says:

  Niti ne. Samo na pol prežagana asistentka.

 11. V iskanju kvalitetnega bloga « Dr. Onyx Says:

  […] Kot jaz danes razumem vse skupaj, je Blogosfera prej kot neko revolucionarno državljansko novinarstvo nekakšen “Buena Vista Social Club” (mimogrede, toplo priporočam ogled dokumentarca Wima Wendersa s tem naslovom), le da ni težišče druženja v tem primeru samo glasba ali ples. Tako pisanje bloga postane  med drugim tudi nekakšna vstopnica v ta klub, kjer spoznavaš nove ljudi, dobiš kakšnega novega prijatelja in vsake toliko časa vabilo na kakšno prijetno zabavo ali pa celo dobiš možnost sodelovanja v kakšni ekskluzivni nagradni igri. In tako je rezultat moje evolucija v razmišljanju o smislu blogov in njihovi prihodnosti ideja o Blogerskem pubu. […]

 12. V iskanju kvalitetnega bloga | Mario Design :) Says:

  […] In tako je rezultat moje evolucija v razmišljanju o smislu blogov in njihovi prihodnosti, ideja o Blogerskem pubu. […]

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: