Najboljši zadetki

Karmen je prosila par najbolj propulzivnih in hitro rastočih blogerjev da bi opisali, kdaj so bili v življenju najbolj zadeti.

Tu bi lahko omenil maturantski izlet na Braču, kjer sem bil ves čas tako pijan, da sploh nisem vedel, da smo v bistvu na morju ali pa morda vojaka Šimeta, ki je spal pod mano (dvonadstropna postelja, da ne bi kdo napačno razmišljal) in se ga je ves čas zadeval z neko čudno mešanico Dalmatinske trave (Joint, Cannabis and partners inc.), sam pa sem lahko užival kot pasivni kadilec (dosti solidna zadeva in povsem razumem ljudi, ki se zavzemajo za legalizacijo marihuane za “medicinske potrebe”).

Ampak ker slika pove več kot tisoč besed, bodi dovolj tale primerek dobrega zadetka (ni dr. Onyx):

Če se kdo slučajno v video posnetku prepozna, je to zgolj naključno.

Kar se pa tiče nastavka verižne igre, pa žal res nimam idej, ker blogosceno zadnje čase bolj slabo poznam, še manj poznam pa primerke, ki bi se ga lahko kvalitetno zadevali (enega imam sicer na sumu, ampak nisem čisto prepričan, da ni zadet že po naravi).

Naj pa ekskluzivno omenim, da letos ne bom podeljeval Blogeca popularnosti, ampak pripravljam prvič Blogerske maline oziroma nekaj v smislu blogerskih “rotten tomatoes”.

O nominirancih pa kdaj drugič (dobrodošla tudi kakšna ideja, samo prosim ne vsi Hada in Ireno Sireno, ker sta onadva že med letošnjimi nominiranci, ob boku prenovljene Blogorole, ki je pa že zaradni nemogoče črno-modre  barvne kombinacije absolutni favorit).

4 komentarji to “Najboljši zadetki”

 1. Karmen Says:

  Hvala za odziv. Maturanci so izgleda zadetki prve klase 🙂

 2. dronyx Says:

  Obstaja neko nepisano pravilo, da se gre na maturantski izlet zato, da se ga napije do mrtvega. Nisem pa nikdar razumel, zakaj je potrebno zato lesti na nek otok v Dalmaciji, ko se lahko enak učinek doseže v gostili Pri Pavli sredi Ljubljane, pa še bistveno ceneje te to pride. Poleg tega se da dobiti pri nas izpiranje želodca na dodatno zdravstveno zavarovanje, v tujini pa moraš za to verjetno plačati iz lastnega žepa.

 3. xy Says:

  Do mrtvega se ga napije že pred maturantskim izletom. Če se prav spomnim je pri nas prvič izpiranje želodca zastonj, potem pa je potrebno plačat, medtem ko je v tujini pa potrebno plačat od prve runde dalje.

 4. Centrifuzija Says:

  Kako naj si torej ta posnetek razlagamo? Da si bolj poslušal druge, ki so govorili o zadetostih? 🙂

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: