Posladek dneva

Verjetno ni težko ugotoviti, da je večina blogerjev, sploh pa blogerk, na nek simpatičen način malo čez les. Samo o tem se pač javno ne govori, ker velja to nekako bolj za interni problem tako imenovane blogosfere.

To morda v prvem stiku z posameznim primerkom blogerja ali blogerke niti ni takoj opazno, gre pa za podoben fenomen, kot pri domači kuhinjski čebuli.

Dokler je lepo zapakirana v ovoj (se opravičujem, ker ne poznam pravih kulinaričnih izrazov), je vse v redu, potem pa, ko jo počasi odmotavaš, plast za plastjo, opaziš, da se ti čedalje bolj rosijo oči in na koncu jočeš kot kandidat, ki mu zmanjka samo ena bela kugla do polnopravnega članstva v prostozidarski loži.

Današnji posladek dneva, je eden največjih blogerjev današnjega časa Perez Hilton, ki pa se je grdo osmešil ob nedavni smrti Michaela Jacksona, ker je najprej na svojem blogu trdil, da gre pri njegovi smrti spet za navaden publicity stunt, da bo blamaža res popolna, pa je pokojnega pevca v MS Paintu opremil z neokusnim napisom Heart attack or cold feet?.

Ampak če dobro pogledamo pričujoč posnetek blogerske zvezde velikega kalibra lahko opazimo, kako zelo se je zmotila vsem nam ljuba urednica Sabina Obolnar, ko je nekoč zapisala, da so blogerji dolgočasni odvisneži, ljudje ki cele dneve presedijo pred ekrani.

Scary Hello Kitty model

Ali komu model, ki nosi kapo Hello Kitty in podložene roza spodnjice, deluje dolgočasno?

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: