You’ve got mail

Popravila avtomobilov, ki jih je poškodovala toča, bodo verjetno v naslednji petletki postala ena izmed najhitreje rastočih gospodarskih panog pri nas, sploh pa na Štajerskem in v Prekmurju.

Čeprav je toča po spominu letos padala v Ljubljani samo enkrat, pa je videti še vedno zelo veliko avtomobilov, ki imajo bolj ali manj vdrto pločevino. Avtotehna vis se je spomnila to izkoristiti in opazil sem, da zatikajo pisma z naslovnikom imate tudi vi od toče poškodovan avto (v katerih je predvidevam ponudba za ne brezplačno popravilo vozila), samo za tiste avtomobile, kjer so vidne poškodbe.

Poleg tega, da je takšno reklamno sporočilo zelo natančno merjeno, je prednost tudi ta, da proti takemu načinu oglaševanja ne delujejo običajne antispam nalepke, s katerimi imamo polepljene poštne nabiralnike.

Po moje pa nima smisla popravljati avtomobila pred zimo, ker ob tako zmešanem vremenu nihče ne ve, kolikokrat in kje bo letos toča še udarila. Sem pa na mojem blogu opazil, da čim se nebo samo malo pooblači in obstaja minimalna možnost, da pada toča, se takoj občutno poveča število teh iskalnih pojmov. Kot je videti, se je strah pred točo v nekatere res močno zažrl in samo bojim se, da jim ne bodo te ledene kepe uničile še zdravja, če se bodo tako živcirali.

Ima pa vsaka vojna svoje vojne dobičkarje in v nemočnem boju proti toči so to vsekakor avtokleparji!

Preberi še
Toca alarm
Na Štajerskem preizkušnja za Toca alarm

2 komentarja to “You’ve got mail”

  1. pijanec Says:

    Ljudje so zblazneli. Tu na Štajerskem samo pridejo malenkost grši oblaki, pa so zaparkirane že vse bencinske črpalke. Človeška neumnost je brezmejna…

  2. dronyx Says:

    Jaz verjamem, da jih je res postalo strah. Včasih so se take hude nevihte s točo razbesnele morda vsakih 20 let. Danes se lahko večkrat v enem letu. Ni mi pa jasno, zakaj vedno udari po Prekmurju in delu Štajerske? Namreč, če poslušaš vremenoslovce, oni razlagajo, da se najbolj burni vremenski pojavi dogajajo ob visokih hribih, kjer se fronte zaustavijo. Tole ravno ne gre meni čisto skupaj.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s