Jonasovi orgazmi

“Jonas je res profesor doktor za vse prisotne na Blogosu. Spet mu je uspelo nažicati za đabe nek multifunkcijski tiskalnik (Laserjet CM1312nfi – tržna vrednost okrog 400 €) in seveda je spet doživel blogerski orgazem ob res obilnem izlivu hvaležnosti.”

dr. Onyx se iskreno veseli darila skupaj z Jonasom

Opomba: Sem hotel napisati dr. Onyx se iskreno veseli, samo mi zavist ne pusti

4 komentarji to “Jonasovi orgazmi”

 1. Pullga Says:

  He he, ampak je res prijetno gledat te njegove teste in poskuse… po svoje zgleda, da se kar otroško veseli testov, ne toliko izdelkov. Me pa od prejšnega njegovega zapisa res zanima koliko časa je pustil fotkič na tleh, ko sta šla s psom na sprehod ali je za prvim ovinkom letel nazaj ponj.

 2. dronyx Says:

  @Pullga: On se otroško veseli, da je spet nekaj dobil zastonj. Sicer mu ta tiskalnik res privoščim, ker se ga spomnim še iz časov, ko je programiral Eprome za stare tiskalnike, da so znali tiskati šumnike. S temle HPjem teh težav zanesljivo ne bo imel, čeprav so te multifunkcijske naprave bolj kot ne navadna jajca.

  Drugače pa, če ima HP Slovenija še kaj odveč te krame, lahko nekaj malega skladiščim proti odškodnini tudi pri meni doma.

 3. ElQ Says:

  njega dni je bil fukfhtar, danes pač hpfehtar 😦

 4. dronyx Says:

  Jaz ne štekam, zakaj Dajana vztraja na addon oglasih, za katere je jasno, da ne prinašajo na blogih skoraj nikakršnega zaslužka. Vzela bi si Jonasa za vzor! Saj ni nujno, da gre fehtat tiskalnik. Ona bi šla lahko recimo k Singerju fehtarit za šivalni stroj, ali za začetek k Arielu po 100 kil pralnega praška.

  Prašek dajo zastonj, seveda, naj bodo veseli, da jim naredi reklamo, če je prašek res dober dober. Če ni, ga dobijo itaq takoj nazaj, ker sranje v bajti tudi Dajana težko gleda. Ok? Ok.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: