Zloba za 9.99 €

Ko sem spodnjo sliko videl danes v eni trgovini, sem se takoj spomnil na blogerko Zlobo.

Se mi pa zdi, da je njej odhod iz Blogosa med privatnike celo škodil, vsaj če sodim po številu zapisov in frekvenci objav. Drugače sem pa prepričan, da Zloba še ni rekla zadnje blogerske besede.

Zlodej bo pa moral tudi še malo počakati (natančno do julija 2010), da se dokoplje do domene zloba. Blogerka ga je ob pomoči Domence malo nesramno prehitela po desni, ker tip izgleda sploh ni izkoristil predkupne pravice.

Edino kar upam je, da se ne bo še Zloba pridružila Dajaninemu blogerskemu kolhozu, ki se je pa podal povsem v komercialne vode in oglasi pri njej ven tolčejo od povsod, kot bi bil na kakšni porno spletni strani. Na srečo vsaj za enkrat še ne teži s popupi in okni z oglasnimi sporočili, ki se jih ne da nikakor zapreti (verjetno dekleta še niso vzela javascripta?).

Včasih me kar malo stisne, ko pridem na njeno (njihovo) spletno stran, ker človek nikdar ne ve, od kje vse ti bodo ženske pobrale denar! Sicer banke trdijo, da je spletno bančništvo dokaj varno, samo ko ženske zavohajo denar, se jaz raje primem za spletni certifikat in preden grem na Dajanino spletno stran, raje nataknem preventivno šest kondomov za zaščito pred oglasi in phishingom (wiki). Kaj veš, lahko te zamika, da bi kaj neuporabnega celo kupil. Recimo kakšno Mazdo 6.

Mimogrede, ali mi lahko prosim katera iz blogerskega kolhoza potiho zaupa, koliko keša je to v denarju od teh oglasov, ker nimam niti občutka? Samo če je številka zelo velika, lepo prosim, če jo primerno zaokrožite navzdol, da me ne raznese od zavisti in naredim ta večer še kakšno večjo neumnost, kot je nakup Mazde 6 iz naslonjača.

8 komentarjev to “Zloba za 9.99 €”

 1. Matjaž Says:

  A maš ti slučajno kaj proti Mazdam 6?:)

 2. dronyx Says:

  Ne. Sem pa proti nakupu Mazde 6 iz naslonjača. 😉

 3. bralka Says:

  zabaven si 😉

 4. kastiljo Says:

  Seveda je zabaven. Zato ga pa beremo 😀

 5. Stalker Says:

  Iščeš opravičilo za nakup Mazde 6? Bi rad spoznal Zlobo in je ta zapis samo namig? Bi rad spoznal Dajano in ti bilo žal? Bi rad kos pogače?

 6. chef Says:

  Ja, te punce so res neverjetne. Vprašanje, če je takle konzorcij sploh še blog. To mene spominja na kokošnjak.

 7. dronyx Says:

  @chef: Mislim da je v teh časih potrebno samo podpreti zasebno podjetniško iniciativo. Le tako naprej dekleta! Morda bodo leta 2040 že poslovale s pozitivno nulo. 🙂

 8. Zloba Says:

  Ojebemti Onix, še dobro, da te imam:))

  O domenah vem toliko kot nič (dobijo se za rojstnodnevno darilo, če si ful ‘priden’ …) … moj pesniški mrk nima veze z blogosom ali pa ‘privatništvom’, ampak zgolj in le s kroničnim pomanjkanjem časa in volje za pisanje (pa tudi branje blogov).

  Dejstvo, da si dotični (anti)reptilni klan omenil ob mojem imenu pa ti tako zelo zamerim … da ti sploh ne bom povedala, kolk je fajn prebrat en takle zapis.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: