Sobotne bistre glavice

Tale deževna sobota bo kot nalašč za tretje miselnih orehov (če ne bo potrebno seveda spet črpati vode iz kleti). Vprašanje je klasika: Za kaj se uporablja predmet na spodnji sliki?

Ker pa je ta predmet domnevam dokaj pogost v slovenskih gospodinjstvih naprošam, da tisti, ki ta predmet zares uporabljate, pri reševanju uganke ne sodelujete. Hvala!

Ker je očitno tale nenavadni predmet pri nas res zelo pogost, sem bil prisiljen vklopiti moderacijo komentarjev. Že prvih par sekund po objavi uganke se je namreč pojavilo nekaj pravilnih odgovorov.

Še dva namiga, glede na trenutne rezultate. Tole ni opornica za barbike in tudi ni namenjeno flašam odpirat.

REŠITEV UGANKE

Če povem po domače, je neznani predmet orodje za povečevanje penisa, katerega princip delovanja je viden na spodnji sliki. Zadevo dobiš sicer pakirano v ličnem kufru, poleg pa prilagajo kot kaže tudi zgoščenko s podrobnejšimi navodili in rezervne dele.

Zadnjič sem bral na blogu Iztoka Gartnerja, da stanejo operativni posegi za podaljševanje penisa okrog 4000 €, kar se mi zdi ne ravno malo denarja za teh nekaj milimetrov (seveda ti ga operativno ne podaljšajo za 10 cm). Sem pa vprašal, koliko bi me stalo skrajšanje penisa, pa nisem dobil odgovora. Očitno po skrajševanju penisov pri nas ni nekega velikega povpraševanja, kar pa je po svoje razumljivo, saj Slovenci ne slovimo ravno po dolžini penisov (povprečje  14,01 cm).

Je pa dolžina vsekakor mnogo bolj pomembna, kot se to poskuša predstaviti laični javnosti s kratkimi penisi.

Praktično vsak gimnazijec dobro ve, kako se kar naenkrat zgodi, da dolgočasnemu modelu sila povprečnega videza, katerega starši niso kešerji in ne vozi dobrega avtomobila, ženske nenadoma začnejo mežikati in se mu nasmihati pri pouku telesne vzgoje. Ponavadi je razlog v tem, da kakšna deklica povsem slučajno ugotovi, da ima model v hlačah konkretno orodje, kar se seveda po gimnaziji hitro izve in povpraševanje po modelu skokovito poskoči. Marsikdaj si diabolične prešuštnice celo izmenjajo števlke mobilnega telefona. Ko enkrat moški to ugotovijo, jim postane jasno, da nujno potrebujejo nek kvaliteten penis enlargment tool. Ne bi pa rad delal kakšne reklame za konkreten proizvod, ker kot rečeno sam tega ne potrebujem in čakam na operacijo za skrajšanje, čeprav mi zdravstvena zavarovalnica nekako noče priti nasproti in trdijo, da moram ta poseg opraviti samoplačniško.

Samo jaz se ne dam, ker pošteno plačujem premije in imam zaradi tega tudi hude težave z vrtoglavico (vertigo po domače).

7 komentarjev to “Sobotne bistre glavice”

 1. lulcek Says:

  ta je lahka – http://www.gizmodo.com.au/2009/08/who-on-earth-can-order-a-47000-solid-gold-penis-enlarger/

 2. lulcek Says:

  to je unikatna naprava podjetja X4 Labs za podaljsevanje mene, narocil pa ga je nek Saudski bogatun – predvidevam da precej zakompleksan.

 3. bubašvabe Says:

  Absolutno nimam pojma, kaj bi to lahko bilo, ampak zgleda poredno. :)))

 4. lojze Says:

  stari, je to tist za odpiranje šampanjca? v ‘latlcu’ leži.

 5. dronyx Says:

  @lulcek: Mislim da to ni ravno neka unikatna naprava. Imenuje se Andropenis, nositi pa jo moraš 4 do 9 ur na dan in sicer 4 do 9 mesecev tudi če nisi Saudski princ. Drugače pa tehnično gledano, če boš s temle skakal po hiši, imaš doma praktično neke vrste invalida.

  Je pa naprava tako zelo draga, da že samo ko vidiš ceno dobiš erekcijo. Možno pa, da stroške krije zdravstvena zavarovalnica. Glede na to, kako se pri nas delal z denarjem v zdravstvu, sploh ne bom presenečen, če polovica slovenskih moških in hermafroditov hodi s temle naokrog, pa tega ne vemo.

  @lojze: Kot vidim, ti nimaš težav z dolžino, ali uporabljaš kaj drugega?

 6. lojze Says:

  @Dronyx: ne jst nimam težav.
  Ej, si ga boš zato skrajšal ker nekatere prostitutke ne dovoljo CENZURA seksa, zarad predolge dolžine?

 7. dronyx Says:

  @lojze. Ne, ni to razlog. Sem moral pa tvoj komentar cenzurirati, ker tale blog berejo tudi gimnazijci in študentje. Za njihov duševni razvoj je bolje, če ne izvedo preveč prehitro.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: