Vaški bankomat

Tale bankomat NLB Skupine na spodnji sliki stoji v Podpeči, njegova posebnost pa je priročno montiran koš za smeti.

Na ta bankomat sem postal pozoren, ko sem na njem dvigoval denar, hkrati pa sem gledal v košu razne bananine olupke in ostalo nesnago, ki so jo tu notri odvrgli mimoidoči in je za povrh še grdo zaudarjala. Če pa si nepreviden, ti lahko v ta koš pade še bančna kartica, šop bankovcev ali pa cela denarnica in moraš potem brskati po smeteh.

Mi pa ni jasno, kaj so imeli v mislih tisti, ki so ta koš montirali direktno pod bankomat? Morda so računali na to, da bodo ljudje notri metali kar dvignjen denar, ki je iz dneva v dan manj vreden?

4 komentarji to “Vaški bankomat”

 1. DJ Says:

  Koš je, domnevam, za tiste bedake, ki kljub temu, da bankomati že nekaj časa ponujajo opcijo, da opraviš transakcijo NE DA bi ti izpljunili papir/potrdilo, to natisnejo, potem pa ga pustijo bodisi v reži od bankomata bodisi na polički bodisi na tleh okrog bankomata.

 2. psychenox Says:

  Morda želijo z nesnago in smradom odvračati ljudi od tega da bi denar dvigovali? Če ga pustiš v banki namesto tlačiš v nogavice, ga lažje poberejo 😉

 3. fetalij Says:

  če bi bili ljudje kulturni, bi vedeli, da naj bi koš služil samo za papirje z bankomata (ne denar, seveda), ne pa za bananine olupke in vse ostalo. ampak folk je pač GAMAD, nažalost.

  sam bi recimo zadevo tudi raje postavil tako, da bi koš namontiral spodaj levo ali desno, pri tleh…

 4. Referendum Says:

  Tukaj so ovce vedno korak pred pastirjem.

  Dotični bankomat poznam, včasih je bilo ogromno teh pildkov po tleh. Saj nekaj časa je bilo zabavno ugotavljat, koliko denarja imajo ljudje na računu.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: