Xobi ima istega plastika kot Čepinova

Gledam Siolovo maskoto Xobia in študiram, na koga me spominjajo njegove ustnice. In potem se mi posveti. Urša Čepin. Očitno imata Siolova maskota in starleta istega plastičnega kirurga.

vir: ugly faces

Sicer ne vem, kdo je Siolovo maskoto oblikoval, mi pa izgleda grdo in še Animal iz Muppet Showa je pravi lepotec napram tej spaki (govorim o Xobiju, ne o Urši, da ne bo pomote).

4 komentarji to “Xobi ima istega plastika kot Čepinova”

 1. NatasaP Says:

  Meni je v bistvu bolj podoben Angelini Jolie kot Čepinovi 😉

 2. dronyx Says:

  @NatasaP: Se bi kar strinjal. Čepinova si mora nujno popraviti še spodnjo ustnico, ker sedaj izgleda vse skupaj nesimetrično.

 3. psychenox Says:

  Gledam in študiram kako bi se ga dalo ‘popraviti’, da bi bil vsaj malo simpatičen. Medtem ko je modro-črna kombinacija še nekako posrečena, pa ta velika rdeča usta in rjave oči nikamor ne pašejo … vsaj da bi bila modra usta/oči. Eh, še Cousin Itt iz Adams družine bi bil boljši 🙂

 4. dronyx Says:

  @psychenox: Xobi enostavno ni ustvarjen zato, da bi bil simpatičen. Ne vem pa, če jim je bil res to osnovni cilj pri kreaciji te maskote. Zame so vse lutke iz Muppet Showa in Sezamove ulice pravi lepotci napram Xobiju. Rjave oči so daleč od tega, da bi bile privlačne, čopek čez oči mu da nekoliko zloben videz, ki ga ne morejo popraviti niti Jolijine ustnice. Štirje prsti na roki pa iz maskote naredijo invalida.

  Po moje je tole oblikovalski flop na celi črti. Je pa zame nedopustno, da takšna pošast straši otroke na Čopovi.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: