Oralni seks povzroča raka!

Včeraj je spletni portal 24ur.com objavil novico, da oralni seks povzroča raka na grlu, nakar naj bi med ženskami že zaokrožilo verižno pismo sreče s to modro ugotovitvijo, ki ga morajo poslati naprej vsaj desetim prijateljicam, sicer jih čaka nesreča v ljubezni in rak na grlu.

Glede na sloves spletnega portala gre verjetno spet za neko nepomembno seminarsko nalogo študenta zadnjega letnika FDV, ki je ženske, ki so zbolele za rakom na grlu vprašal, ali so imele kdaj v življenju oralni spolni odnos (štejejo tudi leta, preživeta v študentskem domu). Ker jih je pritrdilno z “da” odgovorilo 98,65 % je logično zaključil, da tu tiči vzrok.

Je pa danes zjutraj Denis Avdić iz Radia 1 poklical v redakcijo na Pro Plus in prosil, če lahko takoj umaknejo ta članek iz splete, ker ima doma težave (verjetno ni edini). Se pa boji, da ne bi ta članek poleg njegove ženske videla še njena sestra, kar bi bele potem to dvojne težave. Ampak prijazna receptorka Pro Plusa mu je odgovorila, da v tej redakciji ni nikogar več v službi, ki bi lahko zapis umaknil iz spleta.

Sem pa hotel potolažiti Denisa Avdića, da obstajajo tudi še kakšne druge vrste sodomije, kot je recimo analni spolni odnos, vendar sem se premislil, ker ta pa baje povzroča raka na debelem črevesju.

5 komentarjev to “Oralni seks povzroča raka!”

 1. marijaleskoveckunstek Says:

  Vse na svetu povzroča raka. Zrak, ki ga dihamo, neumna sporočila in dognanja, ki nam svinjajo naše možgane. Ja še najbolj nevarno je živet. Da ne fašeš raka moraš pa svojo glavo uporabljat, moški lahko tudi dve.

 2. dronyx Says:

  @marijaleskoveckunstek: Se strinjam. Že samo življenje je smrtno nevarno in se ponavadi ne konča dobro. Pa nočem s tem nikogar strašit, ampak prepolna pokopališča so živ dokaz za to mojo drzno tezo. 🙂

 3. chef Says:

  To so tako zelo škodljivi novinarski prispevki, da se ttega sploh ne da opisat.

 4. onaidom Says:

  prav zaradi takih stvari se izogibam 24ur.com

 5. dronyx Says:

  Jaz sem pa danes čisto slučajno ugotovil, zakaj tudi moški lahko zbolijo za rakom na grlu. Packi!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: