Dokapitalizacijske delnice NLB

“Jaz že od sobote kampiram na Trgu Republike pred sedežem NLB. Nazadnje sem tako dolgo časa čakal v vrsti za Playstation 2.”

dr. Onyx o izjemni finančni priložnosti

3 komentarji to “Dokapitalizacijske delnice NLB”

 1. DJ Says:

  Fer bi bilo – če jim bodo že zmetali naš (davkoplačevalski) denar – da vsi dobimo pravico do brezplačnega TRR s pripadajočimi karticami in storitvami, brezplačno. Saj smo (in bomo še večji) vendar posredni (so)lastniki.

 2. dronyx Says:

  Politiki bi morali iti tako kot maškare od vrat do vrat nabirati prostovoljne prispevke za našo največjo sistemsko banko, ki žal ne zna delati z denarjem.

 3. fosfos Says:

  NLB je umetna tvorba, ki je imela kot taka kot jo poznamo danes od leta 1994 čas da se pozicionira v nekem strateškem okolju.
  Neizpodbitno je da NLB ni sposobna preživeta sama na kapitalskem trgu in se sooča z istimi težavami kot nemške Landesbanke (oz. so se vsaj zaplanirale), le da imajo te vsaj prihodnost v združitvi, saj zase ne najdejo ustreznega kupca. NLB ga bo še teže, saj kolos ni dokazal v preteklih letih da je sposoben rasti in brez vmešavanja države sprejemati odločitve na globalnem trgu. NLB – le kdo si te želi?

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: