Film za Geno

Ne vem, če je kdo koreografu Geni Zeneliju povedal, ampak v teh krajih velja nekako za lokalni običaj, da se žensk ne pretepa. Mogoče se njemu to sicer zdi nadvse čudaško, ampak tako pač je in lokalne folklore si ne izmišljam jaz. Se je pa temu potrebno prilagoditi, da ne izstopaš preveč iz množice.

Seveda pa lahko tudi v teh krajih žensko udariš malo z roko po nagi ritki, kot del erotične predigre in tega ti nobena ne bo zamerila, razen če je ne boš pred tem proti njeni volji zvezal na posteljo. Ampak lepo te prosim, ne moreš pa ženske tako močno prebutat, da je vsa polomljena in potrebuje pomoč na urgenci! Če to počneš, pa moraš računati s tem, da te bodo imeli ljudje za divjaka ali celo psihopata, potem pa težko verjetno, da ti bo še kdo upal pripeljati svoje otroke na plesne tečaje, kajne?

Sem pa v soboto gledal film Morilec v meni (Killer iniside me) angleškega režiserja Michaela Winterbottoma in vsaj na dveh mestih sem se nehote spomnil na Geno Zenelija in njegove izpade nad bivšo ženo in soigralko v resničnostnem šovu Nano.

Če bo Winterbottom slučajno posnel nadaljevanje, bi sicer odličnega Caseya Afflecka lahko zamnenjal naš koreograf Gena Zeneli.

Tako bo film resda izgubil enega odličnega igralca, bo pa zato pridobil na avtentičnosti, ker prizorov brutalnega nasilja nad ženskami ne bo potrebno več odigrati. Pa še na koncu filma bi lahko dodali “posneto po resničnih dogodkih”.

4 komentarji to “Film za Geno”

 1. Lezo Says:

  sam kolk je pa Alba hot 🙂

 2. dronyx Says:

  @Lezo. Pri nas na deželi velja pregovor: “Sto ljudi, sto čudi.” Meni osebno je recimo hot Naomi Watts v filmu The Painted Veil.

 3. Čukica Says:

  To pa je osupljiva konstatacija. A niso enkrat »oglaševal« na oglasnih panojih, da je pri nas pretepena vsaka peta in posiljena vsaka sedma? Tako da igralcev za glavno vlogo ne zmanjka niti med “rasnimi”, ne le med tistimi od spodaj. Kdo pa sploh je Gena Zenelli?

 4. dronyx Says:

  @Čukica: Če Gene Zenellija ne poznaš, ni nobene potrebe, da bi ga morala sedaj nujno spoznati. Kar se tiče pa vsake sedme posiljene moram pa nad temi statistikami vložiti veto oziroma kihca, ker v to ne verjamem. Statistiki namreč štejejo kot posilstvo že to, če ženi doma ni do heca v krevetu, ker je cel dan likala perilo in ribala WC školjko, moški pa vzame, kar mu pripada. Siliti v nekaj, do česar tebi ni, statistiki potem prevedejo v po-siliti oziroma posilstvo. Samo o tem bi se dalo diskutirati.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: