Največ se seksa v Zasavju

Danes sem v reviji Viva prebral rezultate neke raziskave (na spletu je kot kaže samo skrajšana verzija), ki je pokazala, da največ seksajo pri nas v Zasavju.

Prek 9% Zasavske populacije naj bi seksalo vsak dan, kar jih uvršča v sam vrh. Če na vsak način želite seksati večkrat na dan, se morate preseliti na Goriško, tja med češnje, ker tam je takih baje statistično največ. Prek 1% populacije. Osrednjeslovenska regija je v vseh pogledih na seksualnem področju nekje v povprečju ali celo podpovprečna, čeprav ko greš v Ljubljani na promenado ob Ljubljanici, tam vsi trdijo, da seksajo po nekajkrat na dan. Kadar niso pri volji seveda, sicer še precej več. Če pa hočeš dobit natančno statistiko, morajo pa pogledat v Iphona, ker tega ne morejo vedeti na pamet. Je pa res, da je v Ljubljani največ zahtevnih služb, kjer ljudje preprosto nimajo časa, da bi se lahko po cele dneve predajali samo strastem, tako kot kje na periferiji.

Je pa zanimivo tole:

Enkrat na teden seksa četrtina vprašanih. Vsak dan ima spolne odnose 7,3 odstotka moških in samo 1,8 odstotka žensk. Le s kom seksajo ti moški?

To je res zanimivo vprašanje in še en slovenski paradoks več.

Jaz predvidevam, da nekateri moški še vedno nekoliko otročje štejejo masturbacijo kot spolni odnos z nekom, ki ga dobro poznaš in mu zaupaš. Ženske so kar se tega tiče očitno dosti bolj zahtevne in samokritične. Precej moških “seksa” (v nevednica sem to dal zaradi poslanca Franceta Cukjatija) z drugimi moškimi, par procentov razlike pa nastane tudi zaradi primerkov, ki si spolnega partnerja poiščejo drugje v živalskem svetu (ovce, kužki, kokoši).

Žal še nisem utegnil podrobneje obdelati rezultatov raziskave in potegniti nekatere primerjave, vendar očitno je, da seksajo bistveno več v regijah, kjer je tudi brezposelnost večja in ljudje očitno nimajo drugega pametnega dela. Drugače si ne znam logično razlagati potence Zasavcev, ki meni delujejo kot skromni in pošteni ljudje, ki ne seksajo po nepotrebnem, razen ko načrtno delajo otroke.

Je pa pri takih raziskavah vedno potrebno upoštevati, da se večina bolj ali manj zlaže.

Torej je možno, da so morda Zasavci samo največji lažnivci?

Nič, zdaj grem pa statistiko za osrednjeslovensko regijo popravljat (hacking Viva web page).

Poglej še:
Android in spolni partnerji

4 komentarji to “Največ se seksa v Zasavju”

 1. vambomzepokazu Says:

  ženske mogoče štejejo pod sex, samo ko jim pride. 🙂

 2. dronyx Says:

  Tole bi znalo marsikomu priti prav:

  Koliko časa v povprečju mine od takrat, ko pomislite na seks, do takrat, ko dejansko pride do spolnega odnosa? Pri večini žensk je ta čas krajši od pol ure (18,5 %)...

  Ja potem pa ni čudno, da nam gospodarstvo propada! Pod takim pritiskom se pa res ne da delat! 🙂

 3. chef Says:

  Ter raziskave so čudne, ker pri mnogih to zelo variira. Se zgodi, da 2 meseca ne seksa sploh, potem pa mu uspe najti neko žensko in je jasno, da je takrat kot tamlad tiger, ki mu ni težko naskočit niti trikrat dnevno.

 4. dronyx Says:

  @chef: Problem tistih, ki seksajo večkrat na dan je zlasti v tem, da zaradi njih statistično gledano par procentov ljudi ne pride do seksa nikdar. Ampak vsega je kriv Carl Friedrich Gauss s svojo krivuljo!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: