Oznaka za WC

Tole je oznaka za WC v Arheološko – turističnem parku Ravne v kraju Visoko (Bosna), kjer so med drugim našli še par Bosanskih piramid oziroma pravilneje napisano “piramid”:

wc_1

Oznaka za WC (Visoko – Bosna)

Moram reči da toplo pozdravljam idejo, da se tudi nezemljane topogledno enakovredno obravnava, kar je danes še precejšnja redkost. Žal pa potem samo stranišče nima tretjih vrat, tako da si kot nezemljan verjetno v dilemi, kako je vse skupaj zamišljeno in katera vrata so prava, da ne bo nepotrebnega vreščanja.

wc_2

Gre pa pri vsem skupaj preprosto povedano za bosansko naivnost, saj kakor je meni znano pri nezemljanih do sedaj še niso uspeli odkriti anusa (medicinski izraz za rit), tako da verjetno tudi stranišč ne potrebujejo. Tako napredni biološki organizmi so namreč sami sposobni sintetično ustvariti hrano, ki jo potrebujejo za preživetje in vse kar zaužijejo tudi koristno porabijo, tako da ni nič…

Je pa splošno znano, da je nasmejat nezemljana na Zemlji težko in upam, da je Bosancem s to tablo vendarle uspelo privabiti kakšen nasmešek na njihove sicer resne obraze. Kot nezemljan na tem planetu si pač vedno v strahu, da te kdo mimogrede ne poje, ali razreže v imenu neke pseudo znanosti, ki je v Bosni kot kaže zelo dobro razvita.

3 komentarji to “Oznaka za WC”

 1. zigak Says:

  Meni izgleda kot da je na tabli za wc slika table za wc. Najbrž se motim.

 2. dronyx Says:

  Tabla stoji v ezoteričnem arheološkem parku tako da te takšna anomalija ne sme presenetiti. Dokler te nezemljan ne zabriše dol iz WC školjke ni panike. So pa ta znak Bosanci pobrali iz interneta, tako da to ni njihovo avtorsko delo. Zanimiv je tudi sam napis na znaku “WC -> Toilet”. Torej v smislu…”Če te tiči na WC”…”je tamle Toilet”.

 3. zigak Says:

  Če v google vtipkaš “alien wc toilet sign” je prvi rezultat fotografija na znaku.

  Kako si jaz predstavljam kaj se je zgodilo. Dajmo naredit smešen znak za wc z vesoljci. Pogulajmo. Se ne bi še malo potrudili in našli vektorsko grafiko? Ehhh uredu bo.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: