Inspiracije

Kot sem opazil je tudi ameriška pevka Madonna, s pravim imenom Madonna Louise Veronica Ciccone izdala nekakšno svojo zb(i)rko misli z naslovom inspirations.

madonna

Sicer pri teh slavnih osebnostih jaz nikdar ne vem, kaj je res njihovo delo, kaj pa je delo ekipe, ki jih obkroža. Namreč tu gre največkrat za blagovno znamko, ki prinaša veliko denarja in s tem se potem ukvarja cel kup ljudi. In tako se nam zdi, da nekod poje, piše pesmi, koncertira, izdaja knjige, designira spodnje perilo, projektira parfume, vari žgane pijače itd.

Torej tudi v primeru te sicer ne preveč obsežne knjižice ne vem, ali so te misli dejansko delo Madonne ali kakšne večje ekipe iz ozadja.

Mi je pa še posebej všeč ena misel iz te knjižice, ki se glasi:

EVERYBODY PEES IN THE SHOWER
AND EVERYBODY PICK THEIR NOSE.

Kar je hotela Madonna oziroma njena ekipa povedati je, da ne glede na to, ali smo slavna glasbenica, ki zabava 50 tisoč glavo množico na stadionu, ali pa natakarica, ki v vaški gostilni streže pijačo, vsi lulamo pod tušem, vrtamo po nosu, delamo načrte, fantaziramo, hrepenimo po boljšem življenju z več denarja…skratka, na koncu dneva smo vsi samo ljudje, krvavi pod kožo.

Moram pa tole njeno misel kljub vsemu nekoliko pokomentirati.

Vsaj jaz zelo redko lulam pod tušem, ker lulanju je namenjeno stranišče. Pa ne rečem da nikdar, ker se tudi meni kdaj ne ljubi izpod tuša na stranišče ko me prime na malo potrebo med tuširanjem. Ampak to se mi pa kljub vsemu ne zdi početje, ki bi ga bilo vredno reklamirati. Namreč če sprejmemo lulanje pod tušem kot nekaj normalnega, potem v naslednjem koraku kupimo nočno posodo (kahlo) in lulamo ponoči vanjo, ker se nam ne ljubi do stranišča. Kaj pa je potem naslednji korak, ki ga navdahne naša lenoba?

Si potem kupimo enkrat še seno in tudi veliko potrebo opravljamo kar v postelji, ker se nam ne ljubi dvigniti riti do stranišča? Madonna, resno?

Zgodba zase pa je vrtanje po nosu, ker to pa meji že na slabo video smešnico.

Sam dostikrat v vzvratnem ogledalu avta opazim, kako si ljudje veselo vrtajo nosove in nekateri tudi pojedo, to kar prinesejo iz nosu, pa čeprav svoje otroke učijo, da je to kak, fuj, packarija itd. In to so ljudje vseh slojev, tudi taki, ki hodijo v gostilne, kjer dobiš pri jedi pet vilic in študiraš, katera je za sladico, na koncu pa vzameš kos piščanca kar v roko.

Ja, vzvratna ogledala so čista jeba, ker nas voznik pred nami v njem čudovito vidi, mi pa ne vemo, da nas ves čas opazuje! To se lahko vsak sam prepriča, če kdaj pa kdaj pogleda tudi v vzvratno ogledalo, potem pa še voznika pred seboj.

Koga vse sem videl v vzvratnem ogledalo kako si vrta nos pa ne bom povedal. Gre pa tudi za znane osebnosti, ki bi morale dati že zaradi narave dela nekaj na svojo javno podobo.

Sam osebno si v avtu vrtam po nosu samo v gosti megli.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: