Darilne vstopnice SiTi Teatra

V SiTi Teatru so kot kaže tudi darilne vstopnice nek slab poskus šale.

Takšna darilna vstopnica stane natančno 17 €. Unovčiti jo je mogoče samo za predstave v vrednosti do 17 €. Posebej pa je omenjeno sledeče:

V primeru, da je vrednost določene vstopnice a) nižja od na darilni vstopnici navedenega zneska, razlike ne vračamo b) višja od na darilni vstopnici navedenega zneska, doplačilo ni možno.

Torej tako kot parkirni avtomati v Ljubljani denarja ne vračajo. Če je predstava cenejša od 17 €, lahko na razliko pozabiš. Očitno ni niti možnosti, da bi ti razliko upoštevali pri nakupu druge vstopnice. Prav tako ni možno tudi doplačilo, če je predstava dražja od 17 €. To mi je sicer nelogično, ampak verjetno so neki razlogi tudi za tako omejitev.

Da bi bila zadeva s temi darilnimi vstopnicami še bolj smešna bi lahko dodali, da se jih a) lahko unovči samo za predstave na delovne dni in b) v letu, ki je v znamenju opice po kitajskem koledarju.

V odgovori so mi sicer navedli, da naj bi te omejitve veljale za malo predstav in če menim, da so njihove darilne vstopnice neprimerne, pa je v ta namen ponudba drugod več kot dobrodošla.

In imajo prav.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: