Quick fix obraza

Sem prosil mojega lepotnega kirurga če mi lahko pripravi oceno stroškov, koliko bi me stalo, da me naredi fotogeničnega.

Tip pride potem do mene s popisanim A4 listom na katerem je čuda nekih postavk. Pomik levega ušesa nazaj, desnega pa v levo, botoks v ličnice, popravek nosu, sprememba barve oči in nove trepalnice, v celoti vse nove zobe, liposukcija brade, presaditev las, pomik čela proti zatilju, puljenje nosnih dlak, obnova pigmenta,  kirurška odstranitev peg ter izdelava umetnega lepotnega znamenja, brazilska depilacija zatilja in tako dalje. Kot rečeno za cel A4 list tega, poseg pa se paradoksalno imenuje “quick fix obraza“.

Okvirna cena 260.000 € z vračunanim popustom in upoštevaje kartico zvestobe na kateri so tri zvezdice.

Tole se mi ni zdelo veliko, tako da sem se za poseg odločil.  Nimaš tu kaj preveč za cincat.

Po moji oceni je politično stanje v državi slabo in nič dosti bolje kot pred 50 leti, zato nameravam jeseni ustanoviti svojo lastno politično stranko. Je pa fotogeničnost za pred kamere skoraj pogoj, da se sploh spustiš v ta biznis. Kaj naj pošljem na tiskovke svojega dvojnika (stunt double)? To si lahko privošči Jelinčič, jaz ne.

Poleg tega ima praktično vse pomembne medije (sem ne štejem Nova24) v tej državi še vedno trdno v rokah eno samo interesno združenje (uporaba izraza “politična opcija” bi bila tu zavajajoča) in ti se potem potrudijo, da te vedno slikajo ali snemajo iz takega zornega kota, da izpadeš kot kakšen bimbo.

Farbajmo se, farbajmo…

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: