WC papir kot investicija

Kakšne delnice in zlato. V teh časih je po moje najboljša investicija nakup WC papirja in to v ogromnih količinah. Jaz imam doma eno sobo rezervirano samo za skladišče WC papirja. Čez mesec ali dva, ko se ga ne bo dalo nikjer več dobit računam, da se bo dalo prodajat WC papir za deset ali celo sto kratno nabavno ceno. Če mi tole uspe, potem se lahko takoj upokojim in dobro živim samo od zaslužka na WC papirju. Bezos je obogatel s prodajo delnic Amazona pred epidemijo, jaz pa s skladovnicami WC papirja med epidemijo koronavirusa.

wc_papir

Morda bi se dalo kaj zaslužiti tudi s terminskimi posli na WC papir, samo se mi zdi kljub vsemu bolje da imaš konkretno, fizično zalogo, kot pa samo neke papirje.

Ostali pa zaradi mene lahko uporabljate za te potrebe Delo in Dnevnik, če bosta takrat sploh še izhajala (jaz v to dvomim). Če pa bi si kdo takrat le zaželel pravi WC papir, pa ve, kje me lahko dobi. V soboto in nedeljo sem zaprt. Mislim zaprt v smislu, da ne prodajam WC papirja…

Me je že v križu zagrabilo od raztovarjanja šleparjev z WC papirjem…Tudi to ni tako lahek zaslužek kot bi si kdo mislil!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: