Mali Frankenštajnček

Trenutno intenzivno razvijam napravo, s katero bi ob morebitni smrti zaradi novega koronavirusa lahko svojo dušo preselil v mojega psa.

frankenweenie
vir: Frankenweenie

Pri omejevalnih ukrepih zoper novi koronavirus sedaj ne gre več samo za to, da se prehitro ne napolnijo bolnišnice, ampak gre pri meni tudi za tekmo s časom, da mi uspe pravočasno izdelati delujočo napravo za selitev duše iz enega telesa v drugega. Mojega psa sem izbral pa zato, ker kot pes lahko naskočiš vse živo in te nihče grdo ne gleda. Samo nisem čisto prepričan, če se bom lahko kdaj navadil na brikete in tisti ogaben občutek, ko te namoči dež in se moraš otresti. Moram pa reči da si niti ne predstavljam, kako psi dojemajo tole situacijo z virusom, saj sedaj ljudje naokrog hodimo z nekimi smešnimi nagobčniki.

Upam pa, da bo Bulmastif primerna pasma, sicer moram nekam po novega psa, ki bo po možnosti še ustrezal mojemu karakterju. Kakšen Shih-tzu pa jasno takoj odpade, ker potem bi se mi sosedje smejali.

Črn scenarij je, da mi naprave ne uspe izdelati pravočasno in bodo mojo dragoceno dušo dali naprej komu, ki se bo rodil v Pretoriji v Južni Afriki, v kakšnem slumu v Indiji ali bog ne daj kakšnemu bodočemu šefu partije na Kitajskem. Me kar mrzel pot oblije ko pomislim na to skrajno možnost. Bog, lepo prosim, samo ne še enkrat med komuniste!

Hud problem je tudi v tem, da so tehnične trgovine trenutno zaprte in je težko priti do sestavnih delov za mojo napravo. Vsega se pač ne da kupiti prek spleta, poleg tega ne mislim kupovat sestavnih delov za tako občutljivo napravo na neki kitajski Alibabi!

Transformation miserably failed… Error boot loading sequence… Misconfiguration detected… Wrong operating system for this device…

Grem nazaj delat…

Kako sovražim časovni pritisk!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: