Kako postati nesmrten

Zadnjič sem pisal o tem, da razvijam napravo, s katero bi lahko svojo dušo prenesel v mojega psa. In ko sem potem o tem še malo razmišljal mi je padla na pamet genialna ideja.

Nekatera podjetja, kot so Kitajski Sinogene, Južno Korejski Sooam Biotech in ameriško podjetje ViaGen znajo že uspešno klonirati pse (pa tudi mačke, konje in morda še koga). Postopek je sicer trenutno precej drag, saj te stane klon hišnega ljubljenčka lepih 50.000 €. Ampak z razvojem tehnologije in povečanim povpraševanjem bo cena sigurno drastično padla, saj tak klon ne more biti vreden več kot par evrov plus poštnina. Kloniranje psov pa je tudi že storitev, ki jo lahko naročiš praktično kamorkoli, tako kot pizzo.

Kot sem bral, si je ameriška igralka Barbara Streisand dala naredit kar dva klona svojega psa za vsak slučaj. Nek kitajski lastnik psa pa si je naredil klona, ker je po njegovem mnenju njegov pes intelektualna lastnina, ki ima velik socialni vpliv, torej je nekakšen pasji influencer.

dog_clone
vir: Reuters

kloniran_pes
vir: Reuters

Moja genialna ideja je pa ta, da ko mi uspe dušo preselit v mojega psa, lahko potem pri eni od teh firm naročim, da mi psa tik preden pogine klonirajo in z mojo napravo potem preselijo mojo dušo na tega novega psa, ki bo klon prejšnjega. Ta postopek se da v nedogled ponavljati in tako sem potem praktično nesmrten. Ko boste vsi vi ostali že spoznali pomen reka “prah si, v prah se povrneš“, bom jaz še vedno veselo migal z repom.

Nikakor pa ne bi rad postal komu hišni ljubljenček! Edina pozitivna plat če si hišni ljubljenček se mi zdi v tem, da lastnik za tabo pobira tvoje iztrebke. To bi mi šlo pa sigurno na smeh, čeprav kot pes verjetno to težko izraziš na pravi način, ker za smeh moraš biti sposoben premakniti cel kup obraznih mišic, kar psi menda ne znajo. Ampak bo šlo pa na smeh moji duši v pasjem telesu. Tudi to je nekaj.

Kdo je tu nor, se ob tem nehote vprašam…

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: