Besede podpore

Članom in simpatizerjem stranke Levica ter zaposlenim na RTV SLO izrekam (te) besede podpore ob kot kaže resnem zdravstvenem stanju Severno Korejskega voditelja in velikega komunista Kim Džong-una. Menda ima srčne težave in to ne zaradi tega, ker bi ga izdalo srce zaradi katastrofalnega stanja v državi, ampak zaradi povsem običajnih kapitalističnih razvad, kot so prenažiranje in alkoholizem.

V mislih trpim skupaj z vami.

Besede podpore sem poslal tudi po elektronski pošti na kontaktni naslov Levice info@levica.si. RTV SLO ne mislim pošiljati nič, ker se na moja sporočila ne odzivajo in gre z moje strani za tako imenovani radio silence.

Elektronsko sporočilo sem končal z besedami…

This mail has been checked for coronaviruses and no one has been found.

Sicer moram reči, da mi je stranka (partija) Levica na nek način celo všeč, ker ima tak retro pridih starih časov, ki jih že dolgo ni več. Nekako tako, kot bi prišel v kakšno starinarnico, kjer smrdi po zatohlem in je povsod vse polno moljev in prahu, samo ima kljub vsemu nek čar potovanja skozi čas. Da bi njim dal dragocen glas na volitvah pa seveda ne pride v poštev. Volitve so nenazadnje precej resna zajebancija, sploh v demokraciji, kjer obstaja tudi možnost izbire, komu ne daš glasu. Bi pa rad videl te sodobne komuniste, kakšno mnenje bi imeli o sebi, če bi jih zaprli samo za en teden poleti na Goli otok. Morda bi koga postalo celo sram, čeprav dvomim…oni sedaj na morje raje hodijo menda na Vis.

Je pa olajševalna okoliščina ta, da večina članov in simpatizerjev Levice ni doživela, kako je zares izgledal komunizem, kaj šele da bi se znašli pred strelskim vodom za časa pobojev po drugi svetovni vojni in bi lahko začutili na lastni koži tisti prvinski strah bližine smrti.

Joj, kakšne pišem na praznik Dneva upora proti okupatorju, ampak še danes ne vem točno, kdo vse so bili okupatorji v teh krajih. Namreč Nemci in Italijani so bili tu kakor vem manj kot 5 let, naši domači pa po mojih izračunih naslednjih dolgih 45 let.

Preberi še:
Slovenska polja smrti

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: