Sramne dlake slavnih

Zadnjič je naša vlogerska starleta (socialite po angleško) Denise Dame v enem izmed svojih prispevkov na mednožju medmrežju razlagala, s katerimi vse našimi slavnimi estradniki je “spala” in to besedo je uporabila tudi v naslovu posnetka.

Denise_vlog
vir: Denis Dame vlog na Youtube

Potem pa v tem video posnetku govori o divjih zabavah in hitrih seksih (quickies po angleško) na straniščih (sekreti po domače). Kar pa je mene v bistvu zmotilo pri vsem tem je pa to, da je uporabila besedo “spati”. Kakšno vezo ima fuk na sekretu s spanjem, pa ne glede na to kako slavna je žrtev? “Spati z nekom” se mi zdi sicer posrečen izraz za “spolni odnos”, ampak tu se verjetno pričakuje, da par poveže skupaj večer z jutrom in se zbudi skupaj v isti postelji. Podobno simpatičen izraz za seks je tudi angleški “to make love” (ljubiti se po naše). Kdo si je te izraze spomnil sicer ne vem, je pa ena prednost takih mehkih izrazov v tem, da pogovor lahko poslušajo tudi otroci in si potem o seksu ustvarijo idealizirane predstave, ki se potem, ko odrastejo, ali še prej končajo na nekem umazanem sekretu, v neki zakotni luknji, kjer smrdi po urinu ali še čem bolj repulsive (to bi bilo pisano z veliko lahko seksi ime za parfum), okrog skačejo dobro rejene podgane, zrak pa je prepojen s svetlo rumenkastim vonjem po pravkar skajeni Cannabis sativi.

Sem pa prosil Denise, če mi lahko pošlje eno (dobesedno eno, ker več ne potrebujem) njeno sramno dlako. Kot otrok sem zbiral prtičke, škatlice vžigalic, znamke in značke, sedaj pa samo še sramne dlake slavnih.

Seveda pa ne bom izdal, kdo vse je že v moji zbirki. Denise Dame žal (še) ni med njimi, ker mi sramne dlake ni poslala. Ne vem kaj še čaka? Verjetno da zrastejo in bo kaj za poslat. Komaj čakam, da dobim iz pošte obvestilo o prispeli pošiljki. Če bi vedeli, kaj je v paketu, bi z njim ravnali kot bi šlo za kristal iz Steklarne Rogaška. Bo pa ta zbirka predmet dedovanja, tako da lahko pridete na licitacijo. Tisti, ki vas to ne zanima, prosim na licitacijo ne hodite!

Me je pa skoraj užalila sodelavka, ko sem ji to razlagal in mi je rekla, da sem citiram…še bolj zmešan kot ona. Kaj to je na skali zmešanosti potem absolutna ničla. Minus 273,15? Ji pa tega seveda nisem zameril, saj če mi kdo reče, da sem zmešan, to vedno vzamem kot kompliment. Biti zmešan je privilegij peščice, biti povprečen realnost večine.

Aja(jaj), pozabil sem napisat, zakaj zbiram samo po eno sramno dlako? Zato, ker preprosto ni prostora za več, če vam to kaj pove o moji zbirki…

Če koga motijo v tem tekstu uporabljeni izrazi pa v pravnem poduku piše med drugim tudi tole:

THIS BLOG IS RATED PG (Parental Guidance Suggested – some material may not be suitable for children!)

Priporočam še:
Vse morate pod nož!!!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: