Prvenec nesojene prve dame

Zadnjič sem kar malo debelo pogledal, ko sem opazil, da je Centrifuzija izdala svoj knjižni prvenec in sicer Blodnik po Istri. Centrifuzija je bila namreč davnega leta 2007 resna kandidatka za prvo damo, ko sem jaz še kandidiral za virtualnega precednika države in seveda gladko pogorel, saj nisem imel širše podpore tranzicijske levice in njihovega mogočnega propagandnega aparata. To me je takrat tako potrlo, da sem se za nekaj dni celo umaknil iz politike, kar sem potem sicer hitro tudi obžaloval.

Jaz spoštovani bivši kandidatki za prvo damo želim, da bo Blodnik po Istri velik uspeh. Istra je zelo krasna in blodnje po njej nikakor niso stran vržen čas. Sam nameravam kupiti knjigo, ko bo izdan tretji ponatis in bodo odpravljene vse slovnične napake, tako da o sami vsebini knjige še ne morem soditi. So pa že ilustracije videti naravnost krasno, čeprav na tej s traktorjem v ospredju ne(ob)sojene prve dame ne prepoznam. Verjetno je ta na traktorju z modnimi očali in kopalkami, ki so bile moderne nazadnje leta 1930.

Jaz na izdajo mojega prvenca še čakam oziroma še vedno čakam na sponzorje, ki bi bili izdajo pripravljeni finančno podpreti. Pa že skoraj deset let se ukvarjam s tem, kako naj bi izgledala naslovnica. V bistvu študiram, ali bi bilo videti preveč narcisoidno, če dam na naslovnico kar moj doprsni kip?

Moram pa komentirati tole v opisu ene izmed treh avtoric, spoštovane bivše kandidatke Centrifuzije:

“Z dobrimi pet tisoči sledilci na Twitterju edina prava vplivnica med avtoricami.”

Krasno! Pet tisoč sledilcev je videti ne čisto zanemarljivo malo. Upam da nima toliko tudi zalezovalcev, ker to se sliši pa Ogromno!

Držim pesti, da bo naslednji blodnik po Suhi Krajini.

Se mi zdi pa knjiga dobra ideja za darila, ker potem lahko zraven prodam še zgodbo nesojene prve dame in kako je čisto malo manjkalo, da mi ženska zmeša glavó.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: