Nova vloga

Kot sem že pisal v enem prispevku imam dovolj igranja zahtevne, karakterne vloge v psihološki srhljivki in sem zahteval nekaj lažjega ali bistveno višji honorar plus bonus. Opcija je menda samo “nekaj lažjega“, ker je filmska industrija v krizi. Ni pa tako enostavno dobiti novo vlogo, kot bi si morda kdo mislil, saj je konkurenca na trgu zelo huda, z igro pa se danes ukvarja praktično že vsak.

Za Top Gun 3 menda nisem primeren, ker nimam karizme mornariškega pilota, ne izgledam kot nekdo, ki bi bil sposoben narediti šolo za vojaške pilote in bi razumel pomen besede disciplina. Auč. Da sem za vlogo prestar, si niso upali reči, saj imajo v Top Gun 2 58 letnika! Bom napisal še enkrat – 58 letnika! To, da sem si že kupil sončna očala znamke Randolph, jih ni prepričalo, ker menda mornariški piloti nosijo očala znamke Ray-Ban. Od kje naj pa jaz to vem? Tudi moja Randolph očala so narejena po standardu Mil-S-25948 in omogočajo letenje direktno v Sonce. Na vlakcih smrti v adrenalinskih parkih uživam, tako da bi lahko nekaj prihranili na dvojnikih in kaskaderjih. Tudi če slučajno bruham, bruham v vrečko in ne naredim packarije. Ampak ne je tu zares ne. Prav, še žal vam bo, ker boste imeli v trojki 65 letnika in se vam bodo krohotali v kinodvoranah po svetu. To, da se karizme ne da kupiti na oddelku s kozmetiko v najbližjem Wallmartu, jim raje nisem razlagal. Naj živijo še naprej v iluziji.

vir: YT – Chasse Embarquee

Ob omembi Jamesa Bonda so se vsi v sobi začeli na glas režati, vendar potem, ko sem jim jaz omenil, da bo Donald Trump zmagal še ene volitve ob pomoči Facebooka in Rusov, so se obrazi hitro zresnili. Toliko bledih ljudi že dolgo časa nisem videl na kupu.

Za vlogo Jamesa Bonda menda tudi nisem primeren, ker ne želijo iz franšize narediti komedijo tipa Johnny English. Poleg tega po njihovem mnenju ne znam z ženskami, ne pijem martinija (pijem samo Cuba Libre) in se mi ne ljubi trenirati v telovadnicah za mišice. Mi pa menda lepo pristoji Beretta. Vsaj nekaj. Pri takih argumentih nisem imel proti argumentov in sem potiho odšel iz sobe, brez da bi zaloputnil z vrati kot nekoč. Sem pa mimogrede še diskretno za rit zagrabil tajnico, ki je pisala zapisnik. Meni bodo pridigali, da ne znam z ženskami!? Če je standard Donald Trump, potem nihče ne zna z ženskami!

Sedaj imam na mizi ponudbo za Cvetje v jeseni – Nov začetek (Flowers in The Autumn – The New Beginning).

Sem poskušal vaditi par prizorov in se čedalje bolj sprašujem, zakaj točno naj bi bila pa ta vloga lahka?

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: