Hej hej

Na spletu se je pojavil nov portal hejhej, kjer lahko naročiš, da ti eden izmed domačih zvezdnikov proti plačilu posname osebno video sporočilo. Ideja se mi zdi izvrstna in prepričan sem, da bodo v kratkem zasuti z naročili. Zato velja pohiteti, preden se ustvari dolga čakalna vrsta ali celo prenehajo sprejemati nova naročila.

Prva ideja, ki mi je prišla na misel je, da bi naročil sporočilo od Jonasa, kjer bi Jonas priznal, da sta z Godlerjem že dolgo časa ljubimca. To bi me stalo kar zasoljenih 299 €. Samo še en evro več in si že na 300 €, kar pa je za naše razmere precej denarja. Praktično ena kazen za prekoračitev hitrosti za 5 km/h v naselju. Tu potem hitro tehtaš, kaj se ti bolj splača. Malo bolj po gasu v naselju, ali osebni video od Jonasa?

vir: hej hej

Samo potem sem pa opazil, da imajo zvezdniki različne cenike.

Ker sem po naravi varčen, sem malo potuhtal in prišel na idejo, da bi bilo zame bistveno ceneje, če kupim Godlerja in on potem meni pošlje video posnetek v katerem prizna, da sta z Jonasom že vrsto let ljubimca. To bi me stalo 120 €, torej več kot pol manj, kot če mi to sporoči Jonas. Godler tudi ne taktizira s cenikom in recimo ni postavil cene 119,99 €. To meni veliko pove o njegovem značaju. Odkrit, ne ovinkari, pove kar misli, z malenkostmi se ne obremenjuje. V postelji gre vedno do konca oziroma do roba.

vir: hej hej

Potem pa zagledam Fredija Milerja, kako se razprodaja praktično zastonj, kot da bi prodajal nedolžnost. Samo 45 € in dobiš njegov video posnetek. Torej kupim Fredija in mi on potem za 45 € posname spot v katerem trdi, da sta Jonas in Godler ljubimca! Kot bonus bom pa še zahteval, da v video posnetku omeni, kako ne prenese Bernarde Žarn. Malo psihodrame. Vse to za 45 €! Fredi, to je dobesedno kraja. Tako izjemno ugodna ponudba bi nujno morala biti časovno omejena.

vir: hej hej

Moram pa zlobno priznati, da so kriteriji za “zvezdnika” na tem portalu očitno postavljeni nizko. Večine ne poznam, oziroma še nisem slišal za njih. Ja pa kot kaže neka (namerno nisem napisal kr neka) Alenka Troglič zaenkrat najcenejša. Stane samo 20 €. Zanimivo pri njej je, da jo najde tudi Youtube in sicer videoposnetek PRVI SEKS – vaše zgodbe. Kaj, kako, kdaj? Samo ta posnetek me je bilo kar malo strah pogledat. Ponavadi sodijo take zgodbe pod žanr črne komedije. Mimogrede, Alenka, če moški krvavi pri prvem seksu ponavadi pomeni, da nekaj dela narobe, ker to pa po moje ni normalno. Razen če so se časi tako spremenili? In nisem zasledil njene zgodbe! Verjetno jih je bilo več in težko izbrati tistega, o katerem bi se splačalo kaj povedati. Poredno!

Ambiciozno je svojo ceno postavila tudi Ula Furlan. Okroglih 100 €, da ne bo težave s seštevanjem v računovodstvu. Sto naročil, po 100 €, pa imaš hitro za kurjavo in še kakšen priboljšek. Morda novo oblekico, covid masko, posuto s swarovski kristali, original Guci belo torbico…

Peter Poles očitno obožuje enostavna matematična zaporedja. 123 €. Še več je 456 €, ali še bolje 789 €. Mogoče program za spletno stran podpira tudi štiri mestna števila? 1234 €? Tu moraš potem paziti, da se ne vklopi avtomatsko lakomnost, pri ostalih na portalu pa zavist. Kot ABS pri močnem zaviranju ali ESP pri zanašanju avtomobila.

Komik Gojko Ajkula (150 €), za katerega mimogrede tudi še nikdar nisem slišal, je pa videti kot bi ušel iz filma Monty Python and the Holy Grail. Kaj res ni kakšne druge slike za na splet? Tako oblečeni so včasih hodili hlapci zvečer k deklam vasovat. Ne moreš se pa tak razkazovati po spletu, kjer te gleda cel svet. Jaz bi dobil napad žolčnih kamnov, če bi se tak zagledal na internetu.

vir: hej hej

Samo to pa nisem vedel, da sta Jonas in Godler ljubimca. Kdo bi si mislil. Golobčka…

Ne bom nikomur povedal! So cute… 😉

OPOMBA:
Ko je šel ta zapis že v tisk sem opazil, da se je portalu priključil tudi Damjan Murko s ceno enega petdesetaka.

vir: hej hej

Mi pa trenutno čisto nič ne pade na misel, kaj bi lahko človek zahteval od njega? Morda samo to, da neha. In on ni nikakršen glasbenik, kot piše na portalu! On je čisto navadna definicija pojma attention whore!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: