O karakterju

Marsikdo ne ve, da bistveno več o človekovemu karakterju pove način parkiranja avtomobila, kot razne vedeževalke, tarot karte in pozicije nebesnih teles ob rojstvu.

Nekateri parkirajo svoj avtomobil točno na sredo črt, ki označujejo mesto za parkiranje. Pri tem se ne ozirajo na položaj sosednjih avtomobilov in če nekomu na sosednjem parkirnem mestu parkiranje ni najbolj uspelo, ga brez zadržkov zaparkirajo tako, da ne pride več niti v svoj avtomobil. Torej take zanima samo lasten prav, na okolico se ne ozirajo.

Spet drugi že ko parkirajo avtomobil razmišljajo o tem, kako bodo kar najhitreje zapustili parkirišče. Torej imajo že na začetku pripravljeno izhodno strategijo.

Nekateri so pri parkiranju obzirni do sosednih vozil in če komu ni parkiranje najbolj uspelo, mu pustijo dovolj prostora, da lahko pride v svoj avto. Če sosednje vozilo odpelje tvegajo, da sami izpadejo kot bebci, ki ne znajo parkirati pravilno med parkirne črte.

Pa poglejmo kako izgleda konkreten primer te teorije v praksi.

foto: Dr. Onyx

O avtu sicer ne bom izgubljal besed, ker gre za zverino in tudi zvok motorja je temu primeren, tako da tu ne gre samo za neko hudo šasijo.

Takšno parkiranje pove o človeku to, da mu je dobesedno vseeno za vse. Avto pusti kakor nanese in se ne ozira na nobene omejitve ali parkirne črte. Jaz s takim karakterjem ne bi imel rad opravka, saj če mu je vseeno za vse, mu je vseeno tudi zate. Hud avto gor ali dol. Samo upam lahko, da na tak način ne opravlja tudi male in velike potrebe, ker potem moraš ves čas paziti, kam stopiš!

Morda ni slaba ideja, da katero pelješ na prvi zmenek nekam na parkirišče in jo prosiš, če ti lahko pokaže, kako parkira. Seveda se ti lahko zgodi, da te bo imela za čudaka. Samo tudi tako nekaj izveš o njenem karakterju. Očitno nima prav nobenega smisla za humor. Kar je pa žalostno in stran vržen prvi zmenek.

Kakšen smisel ima vse skupaj brez humorja?

Poglej še:
Mini hunter
Mini invalid

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: