Portali za Balkance

Sem kar nekaj časa razmišljal, kako bi lahko ljubkovalno poimenoval Ljubljano in odločil sem se za ime Ljubljana – Balkanska princesa.

V Ljubljani že dolgo vlada Balkan in Balkan izvoli tudi Balkanskega župana, ki mu potem ta zmešana država podeli še popolno imuniteto, da lahko počne kar hoče. Ljubljana je mesto, ki ga je slovenski narod praktično že dolgo nazaj izgubil, saj sedaj povratka nazaj ni več, ker bo samo še slabše. Če se sprehajaš po Ljubljanskih blokovskih naseljih, slovenščine praktično ne slišiš več. Tudi v vrtcih in šolah je menda podobno. To, kar se je pri nas najprej zgodilo Ljubljani, se sedaj dogaja še številnim mestom in celo vasem. Slovenski narod izgublja mesta in vasi enega za drugim kot v kakšni računalniški igri Civilization, kjer gre vse narobe, ker narod ne razume, kaj se mu dogaja. Ampak nas ni nihče napadel oziroma osvojil z vojaško silo. Mi smo enostavno ozemlje, ki je nekoč pripadalo slovenskemu narodu, brez boja predali Balkancem!

Tudi ne razumem, zakaj ta država gradi masovno razna blokovska naselja, potem pa vanje naseli priseljence iz Balkana, zlasti Bosance, Kosovarje in podobne? Kaj ste res povsem zmešani!? Za Slovence ne bi bilo nikakršnega stanovanjskega problema, če ne bi sem uvozili na tisoče in tisoče in tisoče priseljencev! Ta blokovska naselja so postala pravi portali, prek katerega poteka to masovno priseljevanje, ki potem samo vnaša nelagodje in nemir med lokalno prebivalstvo. Povsod se s temi bloki zgodi povsem enak scenarij in cel kup novih priseljencev iz Balkana, ki potem začno kupovati tudi ostale nepremičnine, zlasti poceni starejše hiše. Očitno ti priseljenci iz juga zlahka dobijo ta stanovanja zato, ker imajo po pet otrok ali več in premagajo po točkah slovenske družine, katere imajo po enega, kvečjemu dva otroka.

Ta narod bo s časom izgubil čisto vse, kar je pridobil skozi zgodovino. Predvsem pa svoj prostor pod soncem in na koncu še lasten obstoj! Tudi po zaslugi preštevilnih domačih izdajalcev.

Tak narod si ne zasluži lastne države in tak narod si ne zasluži preživetja!

Nehajte že enkrat graditi te portale za priseljence iz Balkana! Naj spravijo najprej v red svoje države in ostanejo tam, kjer so, na svoji zemlji!

Če bi podeljevali Darwinovo nagrado za narod z najnižjim preživetvenim nagonom, potem bi morali Slovenci nastopati kvečjemu izven uradne konkurence, ker sicer ostali ne bi imeli prav nikakršne možnosti. Tako majhen narod, se tako idiotsko obnašati preprosto ne sme, ker sicer izgine v zgodovino.

Slovenci smo Slovenijo izgubili praktično brez boja!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: