Prevzem v preteklosti

Mimovrste je v sodelovanju s Pošto Slovenije kot kaže uvedel novo storitev, kjer ti paket, ki si ga naročil danes, izročijo enkrat v preteklosti. Konkretno v mojem primeru sem naročilo oddal 9.11.2020, paket pa je bil dostavljen 23.3.2020, pri čemer mi sedaj nikakor ne uspe skok v preteklost, da bi lahko ta paket dejansko prevzel. Sem pa nad novo tehnologijo navdušen. Nekaj kupiš danes, uporabljaš pa lahko že več kot pol leta.

vir: osebni arhiv

Ne vem, ali sem že omenil, samo ta prevzem v preteklosti je potrebno še nekako rešit!

Nam najbližja črvina (wormhole), ki omogoča potovanje v času je menda v bližini črne luknje v samem centru naše galaksije. S problemom, kako do tja, pa se menda trenutno intenzivno ukvarja tehnična pomoč na Pošti Slovenije. Glede na to, kako so videti njihove poslovalnice, sem skeptičen. Zelo skeptičen! Ampak če jim uspe najti rešitev, bodo zanesljivo zatresli svetovno znanstveno srenjo in dvomim, da se bo potem še kdo smejal njihovim poslovalnicam in vsej krami, ki je tam razstavljena.

Pričakujem pa, da gredo prvič to kar sami iskat nazaj v preteklost. Jaz ne mislim obstati v neki singularnosti na dogodkovnem obzorju (event horizont).

Se pa zavedam, da je tale prispevek nekoliko tehnično bolj zahteven, saj potovanje nazaj skozi čas ni preprosta reč. Slej ko prej namreč na tej poti srečaš samega sebe, kako greš v nasprotni smeri, torej nazaj v prihodnost.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: