Okupacija Kranja v nekaj slikah

Kam pripelje povsem neodgovorno obnašanje nekega naroda in predvsem povsem neodgovorno obnašanje izbranih politikov tega naroda, se najlepše vidi na primeru Kranja. Na primeru Prešernovega mesta.

Kaj vse je šlo narobe, da so Kranj dobesedno okupirali Albanci s Kosova in Makedonije ter morda še kje, ne vem. Ampak dejstvo je, da se v Kranju danes počutiš kot bi hodil kje po Prištini in ne po nekoč slovenskem mestu. Glavni pogovorni jezik v Kranju je praktično že albanščina. Večina mladine, ki se sprehaja po ulicah Kranja, je albanske narodnosti. Ne razumem in tudi nikdar ne bom razumel, kaj točno je počela Sova, slovenska obveščevalna služba in kako to, da nihče ni zagnal alarma, ko so videli, kaj se dogaja? Gre tu morda za organizirano združbo ali celo insider job, kjer je nekdo od domačih izdajalcev pobral provizije? Ali je res čisto vsem vseeno za vse? Prav nič ne bom presenečen, če bo čez čas okrog Kranja zrasel visok zid, tako kot so postavili visok zid Izraelci, za zaščito pred invazijo Palestincev. In glavno orožje Palestincev niso puške, ampak visoka nataliteta, česar se Izrael še kako dobro zaveda in zaenkrat uspešno brani.

Zanimivo bi bilo tudi izvedeti, od kje je prišel denar za takšno okupacijo Kranja? Nenazadnje, če naseliš toliko novih prebivalcev, mora nekdo dati denar za nakup stanovanj in še česa. Tega kot kaže Slovencem nihče ne da. Glede na drage avtomobile, ki se vozijo po Kranju in glede na to, kdo sedi v teh avtomobilih, se mi zdi, da je ta denar tudi umazan denar iz trgovine z narkotiki in podobnimi nezakonitimi aktivnosti oziroma gre tu za pranje denarja. Ampak za to so drugi, da bodo ta fenomen Kranja podrobneje proučili. Kranj je samo še eno slovensko mesto več, ki ni več slovensko.

Verjetno z verzom Živé naj vsi naródi, ki hrepené dočakat dan…slovenski pesnik in poet France Prešeren ni mislil, da pridejo vsi Albanci živeti kar v Kranj in da bo Kranj postal nekakšen portal za osvajanje ostalih slovenskih mest in vasi?

Vse foto: Dr. Onyx

Ampak temu malemu narodu je čisto vseeno za vse. Iz okupacije Kranja je nastalo samo nekaj dobrih šal. Kaj pomeni registrska oznaka KR in zakaj je v grbu Kranja orel nam ne bi smelo biti smešno, ker vse te šale so na naš račun! Včeraj je padel Kranj, jutri bo padel Maribor, pojutrišnjem Piran. Ljubljana pa je že dolgo izgubljena. Tako to je bilo v zgodovini in vedno bo. Danes za osvajanje ozemlja sploh ne potrebuješ več orožja. Povsem dovolj je naivnost in domači izdajalci. Ne bomo pa prvi, ki bodo to spoznali.

Kaj točno počne Sova – ki bi morala biti Slovenska obveščevalna služba?

Kot sem že večkrat zapisal, je izdaja slovenskega naroda sramota, ki jo bo lahko pravilno ovrednotila šele zgodovina.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: