Cestninska postaja

Včasih se kratkočasim tako, da dajem zgradbam imena. Za tole naselje stanovanjskih hiš nekje blizu avtoceste Ljubljana – Vrhnika sem si izmislil ime Cestninska postaja oziroma Mitnica. Tudi nekoliko v spomin na cestninsko postajo Log, ki so jo podrli in je stala tu v bližini.

Vse foto: Dr. Onyx

Ali so te stanovanjske hiške mišljene kot investicijske nepremične ali pa bodo v njih ljudje kdaj tudi živel, ne vem. Se mi pa zdi škoda gradbenega materiala, če bodo ostale prazne.

Dobimo pa menda kmalu elektronske vinjete. Nekako sto let za leseno žlico mi dobimo elektronske vinjete. Je pa po svoje škoda, ker sem ravno letos investiral 3 € v strgalo za vinjete, ki se lepijo na vetrobransko steklo. Zgrešena investicija. Mar bi si ga še letos izposodil. Ampak ne verjamem, da dobimo res tako kmalu elektronske vinjete. Pri nas se na koncu vedno zatakne pri provizijah, ker nekdo ne dobi tistega, kar meni, da mu pripada. In ko bomo imeli tu elektronske vinjete, bodo drugje imeli brezplačne avtoceste. Ampak to pa ne bo sto let za leseno žlico. Tudi brezplačne avtoceste mora nekdo plačat.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: