Čebula proti česnu

V spomin na veliko zmago Uefe in Aleksandra Čeferina proti odpadniškim Superligašem imam v načrtu nov vrtnarski projekt.

Tale ladjica je sicer mišljena kot otroški peskovnik, samo jaz bom vanjo dal zemljo, postavil na vsako stran gredice po en manjši nogometni gol in posadil česen in čebulo tako, da bo videti, kot da igrata eden proti drugemu. Derbi med čebulo in česnom. Za sodnika bom pa verjetno posadil korenje ali rdečo peso. Ladjico imajo v Bauhausu za 119 €, ne vem pa še kje bom dobil nogometna gola. Ampak sigurno tudi to kdo prodaja. Če ne bo šlo drugače, jo grem iskat na Kitajsko. Tam sigurno kdo dela manjše nogometne gole za na zelenjavni vrt.

vir: Proizvajalec

V Onyxovi tovarni sanj pa nastaja še več takšnih vrtnarskih projektov. Obdelava vrta danes za marsikoga nima več nekega smisla, saj vso zelenjavo lahko dobiš v bližnjem supermarketu. Kvečjemu če vrt obdeluješ za rekreacijo ali da vidiš, kako zelenjava sploh nastaja, koliko časa kali seme, kdo vse so škodljivci, kdaj lahko pospraviš pridelek in podobno. Lahko pa vrt zastaviš kot nekakšen zelenjavni Disneyland. Ladjica in v njej nogometno igrišče se mi zdi primerna atrakcija za na tak vrt.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: