Elina from Russia

Elina from Russia je praktično takoj postala moja najljubša video blogerka. Kvalitetni prispevki na bistveno višjem nivoju, kot pa armada raznih vplivnic (influencerk) tipa lepa afna in njej podobne afne, ki so meni tako nadležne in zoprne, kot so bili včasih prodajalci od vrat do vrat. Samo čim dlje stran od njih!

vir: Youtube

Kdo me bo morda obtožil za rusofila, ampak očitno ni čisto vse zanič, kar prihaja iz Rusije. Škoda samo, da se bo sedaj še bistveno manj ljudi odločilo, da obiščejo Rusijo. Po svoje škoda. Tatarski Çäkçäk je videti okusno in tudi Sankt Peterburg je lepo mesto.

Bodo pa zaradi ruske invazije na Ukrajino nastradali tudi običajni Rusi, kot je Elina, ki s samo invazijo nimajo nič. Prizadele jih bodo tako ekonomske sankcije zahoda, kot tudi dejstvo, da bodo sedaj Rusi marsikje v tujini zelo osovraženi in nezaželeni. Ampak povprečen Rus, ki je sposoben zime preživeti pri minus 25 stopinjah, ki doma pridela skoraj vso potrebno hrano in ima vsaj dve kravi za mleko, bo po moje zaradi teh sankcij nastradal precej manj, kot pa mi, ki potrebujemo njihova žita, olje, plin in nafto. Tako da na koncu ne veš komu so te sankcije dejansko namenjene oziroma kdo bo imel več škode.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: