Braunova kvaliteta

Medtem ko influencerji za denar hvalijo izdelke, jaz brezplačno tokrat kritiziram izdelek. Gre za Braunov All-in-one Trimmer z oznako MGK 5245, ki je namenjen striženju brade in las. 

vir: proizvajalec

Po natančno enem letu in enem mesecu se je pokvaril napajalnik. Izdelek ima sicer dve leti garancije, ampak ker nisem našel računa sem moral na servisu napajalnik plačati. Cena za ta napajalnik okrog 20 €. Ampak po natančno enem mesecu manj kot enem letu se je pokvaril tudi ta drugi napajalnik! Kaj se dogaja s temi napajalniki ne vem. Sigurno ni kriva elektrika, ker ostale naprave pri meni delujejo normalno. Če je napajalnik namerno načrtovan tako, da zdrži samo eno leto, mi ni najbolj logično, ker potem verjetno ne bi dali garancije dve leti.

Sem nekaj časa razmišljal, ali naj na servisu ponovno kupim nov napajalnik in spet dam 20 €, ali pa ta izdelek zabrišem v smeti in kupim drugega. Odločil sem se za smeti in nakup novega, saj se bo tudi nov napajalnik zelo verjetno pokvaril po enem letu in bom imel spet težave, ko bom moral nekaj časa hoditi naokrog zaraščen kot Bedanc. Ne kupim pa nikdar ničesar več od Brauna! Firma je šla na moj črni seznam. Nemško podjetje, pa taka bedna kvaliteta. Moj prejšnji Remington, ki ni imel baterije, je deloval leta in leta brezhibno. Verjetno več kot celo desetletje.

Razumem pa, zakaj bi moral čakati 14 dni, da mi dobavijo nov napajalnik. Če se ti tako pogosto kvarijo, potem niti tri izmene ne morejo dohajati potreb po teh nemških napajalnikih kitajske kvalitete.

Očitno tudi Nemčija hitro propada.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s


%d bloggers like this: