6. PRAVNI PODUK

Ta blog je avtorsko delo.

Zbirka misli, objavljena na tej spletni strani, je nastajala v letih od leta 2001 naprej. Večino misli in aforizmov je navdihnilo življenje. Zavedam se, da so mnoge misli variacije na že objavljene misli drugih avtorjev. V primeru, da je objavljena misel kopija že obstoječe misli drugega avtorja, ni to storjeno namerno, ampak gre zgolj za dokaz, da je bil v obeh primerih izrabljen (verjetno bi moralo pisati uporabljen) isti vir navdiha.

Nekatere objavljene slike na tem blogu so bile kopirane iz interneta. V primeru, da gre za avtorsko zaščitena dela in se avtor ne strinja z njihovo objavo na mojem blogu naj mi to prosim sporoči na elektronski naslov in jih bom odstranil. Slike so bile večinoma najdene prek iskalnika Google. Žal največkrat iz same spletne strani ni razvidno ali obstaja in kakšna je avtorska zaščita slike.

Če želite moje slike prodajati kot lastno avtorsko fotografijo seveda lahko, pričakujem pa odškodnino v višini 0.31 evra na piksel z 8 bitno barvno globino ter 0.54 evra na piksel z 32 bitno barvno globino. Piksel z višjo barvno globino je dražji zato, ker se kvaliteta plača!

Tudi moje tekste lahko prodajate kot lastno avtorsko delo, le da je v tem primeru promocijska cena za objavo teksta do deset črk brezplačno, vsaka nadaljnja črka pa stane 3,40 evra. Samoglasniki so brezplačni, razen v povedi, kjer stojijo poleg soglasnika. V primeru večje količine ugotovljenih slovničnih napak, nudim popust ali dobropis.

Če bo kdo proti meni vložil tožbo, naj takoj povem, da poznam tako dobre odvetnike, kot tudi (večinoma slabe) sodnike. Kakšno odškodnino bom dobil za povzročene duševne bolečine je samo stvar dogovora. Lahko pa se tožnik odloči tudi za poravnavo, kjer pa naravnost blestim, saj sem do sedaj še vedno zmagal.

Če bom jaz proti komu vložil tožbo, nimate nikakršnih možnosti!

Avtor bloga si pridrži pravico, da neprimerne ali žaljive komentarje po svoji presoji briše! Avtorji teh komentarjev pa imajo seveda pravico, da odidejo smetiti kam drugam.

Avtor bloga si tudi pridržuje pravico, da briše lastne neprimerne ali žaljive zapise ter se popravi, če pride do novega spoznanja.

Objavljene reklame na tem blogu niso pod mojih nadzorom in na njih nimam nikakršnega vpliva. Reklame objavlja ponudnik te storitve WordPress.com. Prav tako jaz nimam nikakršne finančne koristi od reklam, ki se prikazujejo na tej spletni strani. Kogar reklame v brskalnikih motijo svetujem namestitev dodatkov za blokiranje reklam.

Upam, da nisem namerno užalil nikogar. V primeru, da je kdo na blogu omenjen in se počuti užaljenega ali prizadetega mi lahko to sporoči na elektronski naslov in bom morda sporen zapis odstranil ali popravil, če se pritožba izkaže za utemeljeno.

THIS BLOG IS RATED PG (Parental Guidance Suggested – some material may not be suitable for children!)


%d bloggers like this: